Aktuális

Haverjaiknak adják el szexre a csajukat a diákok – 18+

Bors

Létrehozva: 2016.04.10.

Pénzért szex a vécén, dugás az osztályteremben, botrányos szexuális felvilágosító óra... Bár általában amerikai iskolai szexbotrányoktól hangos a világsajtó, azért a vén Európának sincs sok oka ujjal mutogatni az Újvilágra.

Egy friss svájci eset kapcsán a Bild összeszedett emlékezetes eseteket a kontinensünkön.

Szexpartnert keresett a matektanár

Egy svájci kis falu, Würenlos általános iskolájában tanított az a 64 éves, német matematikatanár, akit most rúgtak ki az állásából. Történt, hogy valamilyen indokkal kihívták óra közben hatodikos diákok a tanteremből, s közben a diáktársak odabent lecsekkolták, mi van nyitva a számítógépén. És kirobbantották a botrányt.

A pedagógus ugyanis nem kizárólag a matekra koncentrált tanóra közben: egy szexrandioldalt böngészgetett, amelyen érett nők kerestek maguknak partnert. A képernyőn egy félreérthetetlen pózban lévő pucér asszonyság fotóját látták a nebulók – mesélte felháborodva az egyik kisdiák édesapja a regionális napilapnak.

Az eset pikantériája, hogy a férfi nem először bukott le ilyesmivel. Egy másik suliban állítólag túlságosan is közeledni próbált lányokhoz, hazájában, Németországban pedig lánya elleni szexuális erőszakért ítélték el.

Az iskolában dugott tini tanítványával

Tavaly áprilisban 9 hónap felfüggesztett börtönt kapott egy kémiatanár Németország nyugati tartományában, Észak-Rajna-Vesztfáliában. Dr. Rolf Otto H. egy reáliskolában tanított Hertenben, ahol 2013-ban összejött egy tanítványával, aki akkor mindössze 15 éves volt. Azon a nyáron történt meg az első csók közöttük, azóta alkotnak egy párt. És persze onnantól fogva szexeltek is. Még az iskolában is csinálták.

Nem meglepő, hogy viszonyukat csak egy ideig tudták titkolni, az ügyészség bevádolta a tanerőt: a nevelésére bízott személy ellen 84 esetben elkövetett szexuális erőszak vádjával állította bíróság elé. A férfi részletes beismerő vallomást tett, nem csinált többé titkot a tiltott szerelemből: „Visszaéltem a lány szülei és az iskola bizalmával, amiért bocsánatot kérek. De az iránta érzett szerelmem hatalmasabb, mint bármi más. Tudtam, hogy nagyon sok akadály lesz, amit le kell győznünk. Csodálatos volt és most is az minden perc, amit vele töltök. Megtaláltam életem szerelmét” – mondta egyebek között a tárgyalóteremben, de ettől még elítélték.

Rosszul lettek a színezős feladattól

„Nézd meg az ábrákat, lásd el az egyes részeket a megfelelő megjelölésekkel, nevekkel, illetve színezd ki különböző színekkel az egyes nemi szerveket!” Így szólt a kis hatodikosok feladata 2013 júniusában egy gimnáziumban a nyugat-németországi Borkenben.

Csakhogy többen besokalltak a szexuális felvilágosító órától. Miután az első gyerek keringési problémák miatt összezuhant, valóságos láncreakció indult el – jelentette a rendőrség. Egy másik diák hiperventillált, aztán a harmadik bestresszelt, majd miután kiérkezett a mentőorvos, egy negyedik is majdnem összeesett. Végül összesen nyolc tanuló lett így vagy úgy rosszul. És még csak meg sem tudta senki sem magyarázni igazán a dolgot, a rajzok ugyanis a témához képest nem is voltak olyan rettenetesek.

Pénzért szexelnek a lányok a klotyón

25 euró (7800 forint) – ezért az összegért is hajlandóak és képesek szexuális szolgáltatást nyújtani egyes francia lányok az iskolájuk vécéjében! A jelenségről tavaly számolt be egy egyesület elnöknője, amely a gyerekprostitúció ellen küzd Franciaországban. Armelle Le Bigot Macaux megfigyelése szerint a prostitúció immár beköltözött az iskola falai közé. Egyre több fiatal tekint a szexre áruként, olyannyira, hogy még srácok is „kölcsönadják” barátnőjüket a haverjaiknak – természetesen pénzért. „Ez egyáltalán nem olyan vészes.Valódi csókot csak a pasim kap” – mondják erre állítólag az áruba bocsátott lányok, akik a bevételükből menő telefonokat és ruhákat tudnak venni maguknak.

És van ennél rosszabb is: előfordul, hogy nem is fizetnek a lányoknak, hanem megzsarolják őket. Például azzal, hogy csak akkor kapják vissza a mobiljukat a fiútól, ha leszopják. „Miféle viszonyok ezek?” – teszi fel a kérdést hitetlenkedve az elnök asszony, akinek nem hivatalos becslése szerint legalább már ötezer ilyen szexuális eset történt a francia iskolákban.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145419_auto_resized.jpg
origo.hu

Rengetegen hallgatták Orbánt Viktort - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713564311
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145063_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142187_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143473_auto_resized.jpg
life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143247_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713564311
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17093867_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713564311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713564311
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IzobYAUPf4-jlaB8z4BCyiO9Gs7AbBaKJk8LCzTy7aw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2MTFlZTQwNmNmZjQ0ZWViNWI3MTI4NDE3MzRiYjEz.jpg
Para

„Olyan volt, mintha jöttek volna utánunk” – rémisztő, mik történtek a magyar szellemkórházban

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/fXZC9zgrIxMs0KQAVMs58EPcxoGV_sf9LI1N5FPAGNo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2YWU1ZTNmNjRjYzRjOTRiN2EwZDI5MDY0YTg3MjVi.jpg
Nemzet

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól