Aktuális

Hajdú fizet Havasnak a beszólásért

Döbörhegyi Anna

Létrehozva: 2016.10.15.

Goromba vendéget hívott házhoz Hajdú Péter. Havas Henrik elfogadta a Frizbi műsorvezetőjének invitálását, pedig néhány napja tehetségtelen riporternek nevezte.

Havas Henrik nem volt kíváncsi Hajdú Péter ATV-s visszatérésére, műsorát meg sem nézte, mondván, idegesíti őt, és véleménye szerint egyáltalán nem ért a riporterkedéshez. Havas pikírt megjegyzést tett azzal kapcsolatban is, hogy az ő műsorát többen nézték, mint Hajdú ATV-s debütálását.

A válaszra nem kellett sokat várni, Hajdú igyekezett megvédeni magát – a posztot pedig most már Havas is olvashatja, hiszen végre-valahára regisztrálta magát a Facebookra. Hajdú elmondta azt is, nem érdekli őt Havas véleménye, és tapintatlan dolognak tartja, hogy egy házassági válság közepén járó kollégának szól be otromba dolgokat. 

Ilyen előzmények után legalábbis meglepő, hogy Hajdú meghívta Frizbi című műsorába Havast, és még fizet is azért, hogy az éltes kolléga beüljön a Frizbi stúdiójába. Nem kérdés, a mindig nyersen fogalmazó veterán Hajdú saját műsorában sem fogja őt kímélni.

– Úgy ismernek engem, mint aki magába fojtja a véleményét? Tisztelni fogom, mint embert, mint kollégát, de mint szakmabeli kritikusan fogom figyelni a riport alatt, mert ahogyan már elmondtam, azt gondolom, hogy ért az üzlethez, jó producer, de a Showtime előtt megígérte, ha nem megy, akkor abbahagyja a riporterkedést. Sajnos nem tartotta be a szavát! 

Mint kiderült, kellett egy kis ösztönzés a Tanár Úrnak, pénzért viszi a show-t a Frizbiben. – Személy szerint én soha nem haragudtam rá, úgy vagyok Hajdúval, mint mondjuk egy részeg ministráns gyerekkel. Félek, hogy a füstölővel fejbe veri a plébánost. Egy csatornánál vagyunk, drukkolok, hogy menjen a műsora, mert ez egy közös ügy. Ő sem egy varázsló, mégis megpróbálta elmagyarázni, hogy az ő ötszázalékos nézettsége több mint az én 6,8-am. Ő akar lenni az új Bolyai, aki a matekot alapjaiban formálja meg. Hát, csak mondom, nem fog összejönni!      

Fridi is támad

Küzdelmes időket él Hajdú Péter, a napokban Friderikusz Sándor is megtalálta. Nagy port kavart index.hu-nak adott interjújában elmondta, többek között Hajdú miatt távozott a TV2-től. Hajdú a Face­bookon vágott vissza. “A kollégákat kifizettem helyette” – írta többek között.

Hajós üzent Friderikusznak 

„Nem vagyok senkinek a távkapcsolóval irányítható forradalmára. Voltam, és nem történt semmi (…)” – kezdi az Index-interjúban ugyancsak kiosztott Hajós András, majd így folytatja: 

„Kényelmesebb lett volna, ha Sándor egyszerűen csak felhív és lebasz, ahogy néha szokott. Attól még ugyanúgy szeretem, ahogy most is. De, ha már így alakult, csinálhatjuk nyilvánosan. (…) Sándor, gratulálok, ezt jól megcsináltad. Belevittél egy táncba, feleslegesen, a legrosszabbkor. Ha lapítok, vesztek – ha őszinte vagyok, ütnek. Köszke. Szopatsz, Sándor? (…) Nem fogom abbahagyni, csak mert budai kastélyokból leüzennek nekem. Üzenjetek át egymásnak, két utcára vagytok. (…) Az én munkám az, hogy műsort csinálok, a feladatom pedig, hogy ott vagyok a TV2-ben és szabadon beszélek. (...) És közben sok pénzt keresek, és népszerű vagyok? Hát, bocsi, de ügyes vagyok.”

Cikkünkhöz kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166160_auto_resized.jpg
origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166573_auto_resized.png
hirtv.hu

Egyre kevesebben állnak Karácsony Gergely mögött + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166619_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27484_resized.jpg?avcount=1714168511
origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166219_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714168511
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714168511
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714168511
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai