„Ha nő lennék, börtönbe került volna” – mondta a férfi, akit egy nő erőszakolt meg

Őszintén beszélt arról egy homoszexuális férfi, hogy egy parti után mi vezetett oda, hogy majdnem ön gyilkos lett, és jelenleg is poszttraumás stressztől szenved.

A 36 éves Frank McGowan azt mesélte, hogy egy házibuliban megerőszakolta a 30 éves Cheryl Cottrell, miután számos „beteg” megjegyzést tett, ahogy kiderült, hogy McGowan meleg. „Nagyon hangos volt, és nyilvánvalóan ittas” – mondta a Daily Recordnak.

Scots film-maker on brink of suicide after sickening sex attack by drunken thug

A film-maker has told how a sexual assault by a woman at a party left his life in tatters. The attack drove Frank McGowan to the brink of suicide. He suffered post-traumatic stress disorder and more than two years on, he is still haunted by what happened.

A nő megkérte, hogy aludjon vele, aztán agresszívvé vált, miután a férfi megpróbálta visszautasítani az ajánlatot. Cottrell követte őt a konyhába, ahol tovább zaklatta, majd mikor valami leesett a földre, és McGowan fel akarta venni a földről, „erőszakosan lecsapott rám, és belém nyomta az ujjait. Nem hagyta abba, és minden erőmet össze kellett szednem, hogy eltoljam magamtól” – mesélte a férfi. „Nem tudom elhinni, ami történt, brutális és fájdalmas volt. Véreztem, és úgy éreztem, mintha megerőszakolt volna ez a borzalmas nő”.

Cottrell a bíróság bűnösnek találta nemi erőszak vádjában, 120 óra közösségi munkára ítélték valamint felkerült a szexuális elkövetők listájára.

© Facebook

McGowan szerint enyhe ítéletet kapott a nő a 2015-ös glasgow-i házubuliban történtek miatt. Azóta ugyanis tönkrement az élete, poszttraumás stresszben szenved, a párjával is szétmentek, néha pánikrohamok törnek rá, öngyilkos is megpróbált lenni. „Nevetséges ez a büntetés. Ha ezt férfiként én tettem volna egy nővel, akkor öt évre a börtönbe kellett volna vonulnom” – vélekedik McGowan, majd hozzátette:

„A legrosszabb, hogy Cottrell szerint ez vicces volt, és nem mutatta semmilyen jelét a megbánásnak. El akartam minden jót dobni az életemből egy tökéletesen gyűlöletes nőért. Ő egy igazi ördög.”

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!