Ha ezt a nászútjukon csinálták, mi lehet a terv az aranylakodalomra?

Egy georgiai pár a nászútján elrabolt és megerőszakolt egy nőt - írja a CBS. A floridai rendőrség szerint a 27 éves áldozat éppen egy szupermarketben vásárolt, amikor a nászútján lévő pár kiszúrta magának. A hölgy éppen kitolatott a parkolóból, amikor mögé álltak, majd miután lehúzta az ablakot, úgy megütötték, hogy eszméletét vesztette.

A harmincas éveikben járó Timothy Lowe és Rashada Horsley ezután a nő kocsijával egy motelbe hajtott, ahol az áldozat kártyát használva kivettek egy szobát, majd ott a sértetett többször megerőszakolták, és a férj, illetve a feleség is orális szexre kényszerítette. A nő végül ki tudott szökni a szobából, majd saját autójával elmenekült a helyszínről.

A pár egy nappal később tartóztatták le, miután egy ruházati üzletbe teljesen meztelenül mentek be. Nem vásároltak semmi, de később - amíg meg nem jelentek a rend őrei - loptak két palackos vizet. A bíró a leginkább azon csodálkozott, hogy a pár mindezt a nászútján követte el. A megerőszakolt nő ellen elkövetett borzalmaktól még a sokat hallott/látott bíró is kiborult. Óvadékot nm állapítottak meg.