Gyorsbüfében szült, majd lelépett a vérző anya - videó

Egy gyorsétterem mosdójában adott életet kisbabájának, majd az újszülöttet magára hagyva, sietősen távozott a még vérző nő.
Egy gyorsétterem mosdójában adott életet kisbabájának, majd az újszülöttet magára hagyva, sietősen távozott a még vérző nő.

Egy kaliforniai Subwaybe tért be a felvételeken látható terhes nő, aki érkeztekor a pult mögé álló lányhoz sietett és elkérte a mosdó kulcsát. Nem vásárolt semmit, hanem egyenesen a vécére sietett. Néhány perc elteltével a fiatal nő kicsit nehézkesen mozogva, de kijött onnan, és vércsíkot húzva maga után elhagyta az éttermet. Mindezt látva az egyik dolgozó a nő után sietett, de ő nem vett róla tudomást, és elsétált.

Ez több, mint gyanús lett a férfinak, ezért azonnal a mosdó felé vették az irányt, hogy kiderítsék mi történt. Az éttermet ellepő vérnyomok feltalkarítása közben fény derült rá, hogy a vécében az anya életet adott egy kislánynak, akit magára hagyott a padlón. Az alkalmazottak azonnal hívták a mentőket, közben pedig egy törülközőbe tették a rossz állapotban lévő, és hangosan síró babát.

Nem sokkal ezután a rendőrség a közelben elfogta a 38 éves Mary Trinidad-et, és őrizetbe vették gyilkossági kísérlet vádjával, valamit azért mert magára hagyta a gyermekét. A rendőrség kábítószerrel való üzletelés miatt már kereste a nőt.