Gyomorfekély kínozza a vak komondoros Baloghot

A polgármester nem fellebez a rá kirótt pénzbüntetés ellen, és a Borsnak azt is elárulta, hogy az új házőrzőjüket kitől kapták ajándékba.
A polgármester nem fellebez a rá kirótt pénzbüntetés ellen, és a Borsnak azt is elárulta, hogy az új házőrzőjüket kitől kapták ajándékba.

Nem nyújtott be fellebbezést Balogh József a súlyos sértésért rá kirótt 420 ezer forintos pénzbüntetés ellen, de az ügyészi fellebbezés miatt folytatódik a per – tudta meg a Bors. A vádhatóság ugyanis felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte a politikusra, amiért 2013-ban ittasan ököllel arcon ütötte élettársát. A Fideszből kizárt volt képviselő – Fülöpháza polgármestere – azt állította: élettársa átesett a közéjük ugró vak komondoron. A Havas nevű kutya azóta elpusztult, így Baloghékra most egy kistermetű kutyus, egy hatéves pumi vigyáz. A polgármester a Borsnak elárulta: az Apor nevű kutyát öt éve kapta Simicskó Istvántól, aki tavaly óta honvédelmi miniszter.

Balogh elmondta: gyomorfekélyt kapott, gyógyszereket szed, de részleteket nem akart elárulni, az orvosok egyelőre vizsgálják a baj okát. Betegsége miatt le kellett mondania nemrég választott új hobbijáról: brazil dzsiu­dzsicuedzéseket látogatott, amelyet egy fülöpházai szakosztály szervezett fiataloknak is. Balogh szerint nem önvédelmi okok­ból tanulja, hanem kikapcsolódásként.

A fülöpházaiak Balogh szerint pozitívan álltak az ítélethez, sőt többen örültek is neki. A többség ugyanis már túlzásnak érezte a médiafelhajtást.