Gyilkos tinik: házibuliztak, miközben a nagyszülők hullái az emeleten már rohadásnak indultak

A 16 éves Cassie Bjorge és három évvel idősebb szerelme, Johnny Rider brutális gyilkosságot követett el, majd mintha mi sem történt volna, napokig buliztak a házban, ahol a lány nagyszüleinek hullái már rohadásnak indultak.

A Georgiában élő fiatalok baseball ütővel végeztek a lány nagyszüleivel, majd a biztonság kedvéért még a torkukat is átvágták. Ezután még napokig maradtak az idős pár otthonában, ahol bulit is rendeztek, illetve füveztek, hogy a füst tompítsa a rohadó hullák szagát.

Végül azzal buktatták le magukat, hogy megtámadták a lány nővérét és annak barátját, de a baseball ütős támadás ezúttal nem járt sikerrel, az idősebb Bjorge lány értesítette a rendőröket, akik elfogták a tiniket. A kihallgatás során kiderült, hogy Bjorge anyja is a kivégzendők listáján szerepelt, ahogy a Rider családjának több tagja is. Továbbá fény derült a gyilkosság részleteire is, hogy a megkötözött idős emberek feszítővassal és kalapáccsal is ütötték, mielőtt az ütő és a henteskés előkerült volna. A gyilkosságot pedig azért követték el, mert teljesen elegük volt belőlük, mi másért.