Gyilkos tinik: bekamerázott lakásban öltek Viviék

Újabb részletek derültek ki a brutális gyilkosságról.
Újabb részletek derültek ki a brutális gyilkosságról.

Egyre több részlet derül ki arról a gyilkosságról, amit a 14 éves Vivi, és barátja, Laci követett el. (A fiatalok nevét személyiségi jogi okokból megváltoztattuk.)

Vivi az utóbbi időben sokat veszekedett édesanyjával, aki - mint arról korábban is beszámoltunk - Lacitól is eltiltotta a fiatal lányt. Noha ez lehetett a gyilkosság indítéka, más is munkálkodott a háttérben: a lány életében ugyanis hatalmas törést jelenthetett édesapja elvesztése.

"Az édesapja halála után a lányban hatalmas feszültség generálódott, amit nagy valószínűséggel elfojtott. Az édesapa lehetett a szülők közül az engedékenyebb, az anyuka a szigorúbb. A konfliktus az apa halálával felerősödött, és a tragédia napján robbant" - nyilatkozta a Blikknek Bilkei Pál kriminálpszichológus. Ezt támasztja alá, hogy a zagyvarékasi tini verset is írt elhunyt apjához.

Még érdekesebb tény azonban, hogy a gyilkosság helyszíne be volt kamerázva: azonban nem a betöröktől védték a lakást a kamerák, hanem azért voltak, hogy Vivi ne tudjon elszökni otthonról. A késelés éjszakájára azonban kikapcsolta ezeket a 14 éves lány - írja a bulvárlap.

Ismeretes: Vivi édesanyját 96 késszúrás érte azon a végzetes estén, amiből 17 volt halálos. Azt pontosan még nem tudni, Vivi, vagy pedig barátja, Laci szúrt-e. A nyomozás folytatódik.