Gyerekük halálának fenyegető árnyékában mondták ki a boldogító igent

A kis Conner Armstrong nem ünnepelhette meg még az első születésnapját sem. A kisfiú ugyanis egy ritka, halálos genetikai rendellenességgel, úgynevezett Edwards-szindrómával született, és a szívén is volt három lyuk - írja a Mirror.

Conner betegsége csupán minden 2500. terhességet érint az Egyesült Államokban, ahol a kicsi is született. Bár a szülők tudtak arról, hogy a szülés után mindössze néhány napjuk lesz újszülött kisfiúkkal, ez mégsem akadályozta őket abban, hogy életük legboldogabb időszaka legyen ez.

Az észak-karolinai pár elhatározta, hogy abban a hospice házban fogadnak örök hűséget egymásnak, ahol kisfiúkat is gondozzák.

– Akkor szerettünk volna összeházasodni, amikor hazamehetünk már a kórházból. De sajnos onnan már nem mehettünk együtt haza, ezért úgy döntöttünk, hogy az egyetlen módja, ha ott esküszünk, ahol a gyermekünk is velünk tud lenni – mondta el a 24 éves édesanya, Patricia a Mirrornak, majd később azt is hozzátette:

– Ez egy tökéletes nap volt! - gondolt vissza az esküvőre, amelyen természetesen két nagyobb gyermekük is velük volt: a 6 éves Graci, és az 5 éves Aubree is.

A kis Conner, aki csupán egy hétig élt, az esküvő után három nappal meghalt.