Gyerekekről mintáz szexbabát a pedofil - videó 18+

A babákat fejlesztő férfi szerint ez megoldást jelentene a gyerekek ellen elkövetett szörnyűségekre, ezzel szemben a szakértők úgy vélik, ez csak olaj lenne a tűzre.
A babákat fejlesztő férfi szerint ez megoldást jelentene a gyerekek ellen elkövetett szörnyűségekre, ezzel szemben a szakértők úgy vélik, ez csak olaj lenne a tűzre.

Shin Takagi bevallottan a gyerekekhez vonzódik szexuálisan, de eddig sikeresen elfojtotta vágyait és sosem engedett a kísértésnek. Ennek ellenére úgy érezte, szüksége valamire, ami segít, hogy továbbra is kordában tarthassa érzéseit. A férfi ezért létrehozott egy céget, ami élethű babákat gyárt, természetesen gyerek formájúakat.

– Segítek az embereknek, hogy kiélhessék a vágyaikat etikusan és legálisan. Nem érdemes úgy élni, hogy állandóan el kell nyomnod az érzéseidet - magyarázta a különös elméletét. A babák öt éves fehérneműs gyerekeket mintáznak, és Takagi úgy véli, hogy más módszerekkel együtt megoldás lehet a hasonló szexuális devianciákkal küzdő embereknek. Persze ez nagyszerűen hangzik a maga nemében, de nincs mögötte semmilyen tudományos magyarázat, éppen ezért könnyen megtörténhet, hogy pont az ellenkező hatást váltja ki ijesztő termékeivel, mint amire eredetileg szánta volna őket.

Peter Fagan szerint a Trottla babák megerősítik a pedofilok vágyait, így a parafíliákkal foglalkozó szakember szerint nagyon veszélyes, amit Takagi művel. Michael Seto, a Torontói Egyetem szakembere szerint az egyéntől függ, hogy milyen hatással vannak rá a szexbabák.

– Egyes pedofiloknál csökkentheti a vágyat a gyermekpornográfia és a megvalósítás iránt, levezethetik a frusztrációikat. Másokban viszont könnyedén fokozódhat a hajlam, megnőhetnek az igényeik a szexjátékok hatására - magyarázta.