Gyerekek bámulták a siófoki utcai pornót – fotók 18+

Szado-mazo pornósok forgattak fényes nappal a siófoki kikötőben: egy dominának öltözött nő pórázon sétáltatott és ostorral csapkodott egy lenge öltözetű lányt.
Szado-mazo pornósok forgattak fényes nappal a siófoki kikötőben: egy dominának öltözött nő pórázon sétáltatott és ostorral csapkodott egy lenge öltözetű lányt.

Nem számítottak az ingyenmozira, de megkapták azok, akik múlt pénteken kora délután a siófoki hajókikötőnél sétáltak. A Bors egyik olvasója meg is örökítette a nem mindennapi eseményeket, neki természetesen jár a tizenötezer forint a képekért.

– Négyfős stáb dolgozott a kikötőben, az sem zavarta őket, hogy néhány méterre tőlük egy vendéglőben viszonylag sok ember ücsörgött – mesélte a neve elhallgatását kérő fiatalember. – Két operatőr filmezte a két lányt. Az egyik dominajelmezben, feketébe öltözve pórázon vezette a neki alávetett lányt. Néha ostort is elővett és rácsapott a kúszó-mászó lány meztelen hátsójára. Felvettek egy olyan jelenetet is, amikor a domina levettette a másik lánnyal a bugyiját, majd belegyömöszölte a szájába.

– Becslésem szerint körülbelül száz járókelő lehetett szemtanúja a forgatásnak, köztük nem egy kisgyerek is. Egy felháborodott férfi kihívta a rendőrséget, de mire az egyenruhások kiértek, addigra a pornósok kocsiba pattantak és eltűntek a helyszínről – magyarázta olvasónk.

Az interneten fellelhető vi­deók tanúsága szerint a köztéri forgatás népszerű ágazat a pornóiparban. Ugyanilyen jelenetek játszódtak le korábban a fővárosi Andrássy úton is, de az is előfordult, hogy a Teve utcai rendőrpalotával szemben, az utcán – szintén fényes nappal – egy hölgy orálisan elégítette ki filmbéli partnerét.

– A siófoki eset közerkölcs megsértésének minősül, ez nem bűncselekmény, hanem szabálysértés, amiért közérdekű munka vagy pénzbírság szabható ki – mondta a Borsnak egy jogász. – Ha egy filmes stáb hat hónapon belül háromszor is lebukik, akkor viszont az elzárással is számolniuk kell – tette hozzá az ügyvéd.

Ők dolgoztak a Gellért-hegyen is?

Június elején a Gellért-hegyen tűntek fel szado-mazo pornósok. Akkor is fényes nappal forgatták le a filmet a turisták által kedvelt helyen, a nőt pucérra vetkőztették, a fejét a lépcsőkorlát alá szorították. A párbeszéd angolul zajlott, de a pucér nő hasára magyarul írták fel a „szégyen” szót. Száját ruhával tömték be, és sétáltatták a lépcsősoron. Forgattak már pornófilmet a Hősök terén, a Lánchídnál, a Citadellán, és az Operánál is.

A pornószakma „public”, azaz nyilvános szexvideóknak hívja az ilyen felvételeket. A legtöbb, nyilvános helyen készült pornóvideót egy amerikai produkciós cég készíti, a felvételeket az oldalról nagyjából 10 dollárért (2800 forintért) lehet letölteni.