Gyászában tudta meg a férj: neje prosti volt

Az asszony kettős életére csak azután derült fény, hogy meggyilkolták. Férje mindaddig mit sem sejtett.
Az asszony kettős életére csak azután derült fény, hogy meggyilkolták. Férje mindaddig mit sem sejtett.

A 37 éves asszonyról mindenki úgy tudta, póthajak eladásából él, pedig saját testét bocsátotta áruba.

Jessica McGraa testére egy skóciai lakásban bukkantak rá múlt pénteken. A nő férjének, az 56 éves Gareth-nek nem csak a gyásszal kell megbirkóznia, de azzal a ténnyel is, hogy álmai nője koránt sem az volt, akinek ő képzelte.

A pár 2005-ben Nigériában találkozott – Jessica onnan származott – és ugyan a férfi sejtette, hogy házasságuk hátterében az is állt, hogy a nő így az Egyesült Királyságba költözhetett, de úgy gondolta, kapcsolatuk több ennél. Később egy gyermekük is született: a fiú most 6 éves. Jessica, aki azóta többször szétment, majd újra összejött férjével (ám el sosem váltak) nem titkolta, hogy szereti a luxust: utazások a világ minden tájára Hong Kongtól New Yorkig, Armani és Gucci táskák... „Imádta a luxuséletet és azt akarta, hogy minden álma valóra váljon. Ugyanakkor mélyen vallásos volt, hitt Istenben” - mesélte a férj, akivel végül a nő megölése ügyében nyomozó detektívek közölték a kegyetlen igazságot: Jessica prostituált volt. Óránként 220 fontot (közel 90 000 forintot) kért a kuncsaftjaitól. Valószínűleg egyikük végezhetett vele - egy 25 éves gyanúsítottat már őrizetbe vettek az ügy kapcsán.

Férje elmondása alapján múlt csütörtökön még beszélt az asszonnyal. Épp nem éltek együtt, de reménykedett benne, hogy újra közelebb kerülnek egymáshoz. Ekkor még meg sem fordult s fejében, hogy gyermeke édesanyja a saját testéből tartja el magát. A nő holttestére egy nappal később bukkantak rá.

Jessica egyébként az Ebony Bianca és a Kelly West neveket használta leggyakrabban a különböző escort-oldalakon - írja a Mirror.