Gyanúsított lett az M. Richárd szerelmének örjöngését megörökítő barátnő is

Több mint két hete a Bors írta meg: a nyílt utcán vert meg egy fiatal nőt M. Richárd barátnője. A férfi a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset egyik érintettje. Kedvese, Szilvi azért esett neki a fiatal modellnek, mert az állítólag összemelegedett M.-mel. Az adok-kapokról videó is készült, amit K. Szilvia büszkén osztott meg az Instagram-oldalán. Most úgy tűnik, nemcsak ő, hanem a felvételt készítő barátnője, Alexandra is nyakig ül a pácban. Legalábbis erre utal a BRFK levele, amit a megkeresésünkre juttattak el hozzánk. Eszerint a nyomozás folyamatban van súlyos testi sértés kísérlete miatt. Az eljárásban két nőt hallgattak ki gyanúsítottként, mindketten szabadlábon védekeznek.

A videót készítő Alexandra (jobbra) is megütheti a bokáját

Az ügyben azután rendelt el nyomozást a rendőrség, hogy a verésről készült videó felkerült a világhálóra. A rendőrök még aznap délután előállították a szőke lányt, akiért – információink szerint – a rendőrségre már egy ügyvéd társaságában sietett M. Richárd. Kapcsolatukat azóta megmentették, és látszólag boldogok. Sőt úgy tűnik, a balatoni kiruccanásokra nem csak szerelme, de barátnője, a leszámolást mobiljával rögzítő H. Alexandra is elkíséri Szilvit. Az elmúlt napokban számos képet, vi­de­ót osztottak meg gondtalan nyarukról.

A netre feltöltött képek tanúsága szerint Szilvi és barátja között minden rendben

– Súlyos testi sértésért akár három év szabadságvesztést is adhat a bíróság – mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd. – Hiába csak „kísérlet”, a jogszabályok szerint a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmaznia a bíróságnak.