Aktuális

Gazdikereső: Mi is családra vágyunk!

Bors

Létrehozva: 2018.10.21.

Az állatmentők munkájának köszönhetően évente több ezer állat talál új otthonra. Ám mindig van utánpótlás… Talán ők itt nyolcan is megérdemelnek még egy esélyt olvasóinktól. Az árvák-összeállításunk október második hetében készült, könnyen le­het, hogy pár jószág már szerencsésen gazdira ta­lált, és fűtött lakások kényelmét élvezi. A kutyuso­kért mindenképp látogassanak el a <a href="http://vigyelhaza.hu" target="_blank">www.vigyelha­za.hu</a> oldalra, vagy hívják a 06 (20) 934-4826-as telefonszámot. Az árva kanapétigrisek a Macskamentők Alapítvány védencei, a <a href="http://macskamentok.blog.hu" target="_blank">http://macskamentok.blog.hu</a> oldalon lehet felőlük érdeklődni.

Bingó

Bingót Pest kertvárosi kerületében találták, és az önkormányzati kennelbe került. A nyolc hónapos körüli fiú kutyának láthatóan fájdalmai voltak, így az alapítvány gondozásába vette. Az állatorvosi rendelőben derült ki, hogy korábban baleset érhette, és a vállában a törés rosszul forrt össze. Ezért  műtéti úton újra el kellett törni a vállát, hogy Bingó maradéktalanul meggyógyulhasson. A helyes kutyust gyógyultan, oltva, ivartalanítva, mikrocsippel várhatóan október végén adhatják örökbe.

Bojtár

Bojtár schnauzer jellegű keverék kan, aki három hónapot töltött az Illatos úton, ráadásul már másodszor került a gyepmesteri telepre. Nagyon kedves, barátkozó kutyus, akinek a mindene a labda. Bár korábban nem sokat foglalkozhattak vele, gyorsan megnyílik és könnyen tanul. Oltva, ivartalanítva, mikrocsippel keresi új, végleges gazdiját, aki lakásban vagy kertes házban, lakásba bejárással fogadná őt örökbe.

Lina

Lina keverék kutyus, aki július óta volt már az Illatos úton, kevés eséllyel az örökbe adásra. Na­gyon aranyos, barátkozó kis­öreg, aki még sok boldog évet tölthetne el új gazdijával, ha valaki örökbe fogadná őt. Kedves, embercentrikus kutya, korábban la­kásban élt, a pórázt jól bírja. Szobatiszta, más kutyákkal is jól kijön.

Picur

A nőstény Picur shi-tzu keverék kutya Pesten kószált, majd a kennelbe került. Bár volt benne mikrocsip, de a „gazda” telefonszáma nem élt. Az alapítvány vállalta gondozását, majd örökbe adását. Már megkapta az oltásait,  hamarosan ivartalanítják, és már mehet is a gazdihoz.

Domi és Tóbiás

Domi és Tóbiás két tündéri cirmos cica, testvérek. Mind a kettő nagyon félénk, el sem mozdulnak egymás mellől. Emiatt együtt keresnek türelmes gazdát. Gyerek mellé nem javasolják őket. Körülbelül 5 hónaposak, oltottak, ivartalanítottak, csippel várják új családjukat.

Zoli bácsi

Tizenöt dolgos év után Zoli bácsi az utcán találta magát. A szomorú, fáradt szemű öregurat az Illatos útra adták le azzal, hogy elgázoltan találták. Pedig Zoli bá’ már nem az a kutyus, aki elszaladna a gazdája mellől… Az alapítvány gondozásába vette őt, és az állatklinikára vitte. Szá­mára az lenne az igazi boldogság, ha szerető családban élhetné nyugdíjaséveit.

Natasa

Natasát családi okokból, fájó szívvel adták le a Macskamentőkhöz. Sajnos tényleg sokak életében bekövetkezhet olyan, amikor nincs más út. A szervezetnél Natasa jó helyen van, a nyugdíjasklubban ő is nagyon jól érzi magát – természetesen csak amíg gazdira talál. Egyelőre félénk, bujkál. 10 éves, fekete-fehér cica, akinek még sok éve lehet egy új otthonban.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142423_auto_resized.jpg
origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713487211
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142641_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Orbán Viktor régóta példátlan lépésre szánta el magát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139025_auto_resized.jpg
ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142187_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713487211
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132642_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713487211
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713487211
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mSts2k-JQqRYODCdW16d4eqJA9FMyXwYmZjTAbujoAc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZWEyYWViNjJmOTRhMzZhN2VhOTU0NWViNDI3MjJh.jpg
Megindító

„A szemeim előtt hunyt el” – kisfia 5. születésnapján halt meg Luca

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JIJelZCZnGCtu6W-rcfNnVOo_DQavFwenPnAqUoGoHU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q5MmFmZDE3ZjY1NDQ5YzFhYWNlOGY4NDc5ZGZkNDlm.jpg
Dráma

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze