Gazdára talált Sammy, a vak cica

Szerető gazdája lett Sammynek! Mint a Bors is beszámolt róla, a macskát egy vegyi üzemben érte baleset, ami miatt mindkét szemét el kellett távolítani. A Pécs Környéki Állatmentőkhöz került, akik gazdát kerestek neki. A Bors is segített benne, s végül Budapesten Barta Andrea fogadta be az állatot.

– Tudom, hogy a sérült állatokat kevesen vállalják, de azt gondolom, hogy minden cicának jár a boldog élet lehetősége, ezért döntöttem a befogadás mellett – mondja Andrea.

Andrea imádja új kedvencét

– Vele együtt már öt cicánk van, akik közül az egyik három lábbal született. Amikor Sammy megérkezett, körbeszaglászták a többiek és szinte azonnal befogadták. Amúgy úgy viselkedik, mint egy látó cica. Bárhová megy, megjegyzi a tárgyakat, az útvonalat, még a galéria lépcsőjén is fel-le rohangál. Szereti az érintést, ha hozzá bújhat valakihez. Ha felveszi az ember, a mancsával megérinti az illető arcát. Így azonosít be minket. Ő az, aki a többiek közül a legjobban hallgat a nevére, és minden hívó szóra azonnal odamegy. Egy igazi szeretetgombóc!