Aktuális

Gáspár Kata 45 méter magasban botorkált a peremen

Bors

Létrehozva: 2018.09.28.

<p>Ma este 21 órakor útjára indul a VIASAT3 történetének legnagyobb vállalkozása, a 60 részes romantikus komédiasorozat, a 200 első randi. A Gáspár Kata főszereplésével készült sorozat hosszas előkészítés után úgy kerül a képernyőre, hogy miközben a nézők már Luca kezdeti botladozásain kacagnak a képernyő előtt, a színészek még javában forgatják a sorozat utolsó epizódjait.</p>

A sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata) mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése, és ha ez nem lenne elég, véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz és 275 nap alatt megtalálja az igazit, miközben igyekszik a munkahelyén megjelenő kivívásoknak is eleget tenni. Hogy a végén sikerrel jár-e, rátalál-e a szerelem és megtalálja-e önmagát, az kiderül a 60 epizódos sorozatból.

A 200 első randi egy nagysikerű, üde és fiatalos hangvételű argentin telenovella, a Ciega a citas alapján készítették magyar szakemberek, akik már több magyar sikerszéria születésénél bábáskodtak. A sorozatnak nem a magyar az első lokális adaptációja, Chilében, Spanyolországban és Lengyelországban is sikerrel hódította meg a szíveket a szerethető és szórakoztató történet”

A sorozat szerethető karakterekkel van tele, és olyan általános kérdéseket vet fel, amelyek talán mindenkit foglalkoztatnak. Erős az átívelő sztori, a gazdagon kidolgozottak a mellékszereplői karakterek és a mellékszálak is, a dialógusok pedig életszerűek és tele vannak humorral”.

– állítja Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Network saját gyártású produkciókért felelős regionális vezetője.

A sorozat előkészítése már tavaly elkezdődött, a forgatások pedig nyáron kezdődtek, hogy a stúdión kívüli jeleneteket még szép, napos időben fel lehessen venni. Összesen 20 külső helyszínen zajlottak a felvételek. Később az alkotók beköltöztek a stúdióba, ahol mintegy 1000 m2 alapterületű, élethű díszletet építettek be. A stábnak mintegy 100 nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy az utolsó kockát is leforgassák. A számos színpadi színész miatt, akik a sorozatban megfordulnak, az egyeztetések és a diszpók összeállítása valóságos logisztikai bravúrokat igényelnek

Az élethű környezet megteremtéséhez filmes technikákat, speciális világítást és plánokat használtak a szakemberek, a sorozat főcímzenéje a Honeybeast együttes Így játszom című slágere.

Temesvári Marietta szerint a jó sztorihoz jó színészek, jól kiválasztott szereplők is kellenek, ezért különösen hosszan és alaposan, fél éven át zajlottak a castingok. Azért is volt ilyen elhúzódó a folyamat, mert rengeteg mellékszereplő tűnik fel a sorozatban, van, aki csak egy részben vagy csak egy jelenetben, mi mégis fontosnak tartottuk, hogy a legkisebb szerepre is képzett művészeket válasszunk. A főszereplőkön (Gáspár Kata, Pápai Erika, Szerednyey Béla, Trokán Péter, Mészáros András) kívül számos neves művész jelenik meg kisebb vagy nagyobb szerepben, például Sajgál Erika, Őze Áron, Szalay Kriszta, Borbiczki Ferenc, Spolarics Andrea és sokan mások. „A legnehezebb maga a főszereplő megtalálása volt, éppen ezért volt nagy az öröm, amikor mindenki számára egyértelműen kiderült, nem is lehetne más Luca, mint Gáspár Kata” – hangsúlyozza Temesvári Marietta.

Gáspár Kata már rögtön az első epizódban megmutatja rátermettségét, kaszkadőr nélkül mászik ki egy magasan lévő falra, hogy leesett telefonját visszaszerezze. Mészáros András karaktere azt hiszi, hogy a mélybe akarja vetni magát, ezért „megmenti”.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090640_auto_resized.png
origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26444_resized.jpg?avcount=1711632323
origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089258_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090002_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17072264_auto_resized.jpg
life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078877_auto_resized.jpg
vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26445_resized.jpg?avcount=1711632323
origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090995_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711632323
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/HyNg7fMTwOcmysaFuxIGq_lc50m6cYrG6-8FVKJIdcI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM0MmI0Y2EwM2NjMzQyMjA5OGVkMzNhMTA5YjFkOTIy.jpg
Búcsú

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány