Gáspár Győzi máris meglépett a Villából

Győzike már az első este elsírta magát a villában. A showman ugyanis nem tudja feldolgozni, hogy szülei és Evelyn nem támogatják a villalétet. Ám Győzi mégsem ezért szökött meg.
Győzike már az első este elsírta magát a villában. A showman ugyanis nem tudja feldolgozni, hogy szülei és Evelyn nem támogatják a villalétet. Ám Győzi mégsem ezért szökött meg.
Rendmániás az okostojás
Az okostojások küzdelméből győztesen kikerült Alekosz nem tűri a rendetlenséget maga körül. A ValóVilág 4 elsőként beszavazott villalakója állandó rendmániájával édesanyját sem kíméli.
– Alekoszt és a testvérét a rendre tanítottam, de néha tényleg túlzásba viszi a pedánsságot: amikor átjön hozzám, elkezd hőbörögni, hogy rendetlenség van nálam. Való igaz, én nem vagyok akkora tisztaságmániás, és mindig akkor jön, amikor épp elöl van néhány elmosatlan pohár, amin ő azonnal kiakad – magyarázta Vája, Alekosz édesanyja, aki nagyon büszke villalakó fiára.
Még huszonnégy óra sem telt el celebjeink önkéntes száműzetéséből a ValóVilla falai között, Gáspár Győző tegnap délután máris olajra lépett. A roma sztár egy szlovákiai hakni miatt hagyta magára feleségét a luxusbörtönben.

– Már januárban lekötöttem ezt a fellépést, egyszerűen nem mondhattam le, és mielőtt elvállaltam a ValóVilágot, szóltam, hogy csak akkor megyek be, ha elengednek a koncertre. Csak a szlovákiai Fülekig kell elugranom, ahol egy huszonkét tagú zenekar vár rám. A településen polgármester-választás lesz, a fellépésemmel pedig az egyik jelölt kampányát támogatom – magyarázta a titokszobában Győzi, aki a koncert után rögtön vissza is tért a villába. A showman nagyon jól érzi magát celebtársai körében. Igazi kikapcsolódásként éli meg a nyilvános vendégséget.

– Az első éjszaka nagyon felemelő volt számomra, megtisztelő, hogy mi lakhatjuk be ezt a luxusépületet. A szokatlan körülmények miatt nem nagyon jött álom a szememre, mégis nagyon jól éreztem magam. Bár be kell vallanom, amikor Laci betyárral beszélgettem, eltörött a mécses. A szüleim és Evelyn egyáltalán nem támogattak minket, egész úton idefelé hívogattak, és le akartak beszélni minket arról, hogy beköltözzünk a villába. Rosszulesett és fájt, hogy a saját családunk még csak el sem búcsúzott tőlünk – adott hangot fájdalmának Gáspár Győző.

OZS