Aktuális

Fűnyírással csalta el áldozatait a pedofil Hódmezővásárhelyen

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.07.30.

Forrás: police.hu

14 év alatti sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés – emiatt vettek őrizetbe egy 66 éves mindszenti férfit a hódmezővásárhelyi rendőrök. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: az ügyészségen előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására.

Sok szülő furcsállja, hogy a férfi eddig szabadlábon lehetett. Ugyanis két éve, egy hasonló eset miatt indult ellene eljárás, ami már bírósági szakban van.

A férfi módszere minden esetben ugyanaz volt. Hirdetést adott fel: fizetségért cserébe kerti munkára, fűnyírásra keresett gyerekeket. A bírósági perben egy 12 éves fiú molesztálása miatt vádolják a nyugdíjast. A srácot az első nap végzett munkájáért kifizette ugyan, de közölte vele, hogy másnap egy közeli településre mennek, és ott is fognak aludni. A fiú később sms-t küldött haza, hogy nem akar tovább ott maradni: a férfi megsimogatta a hasát, belenézett a nadrágjába, majd amikor zuhanyozott, bement hozzá a fürdőszobába meztelenül.

– Egy ismerős kérdezte, hol találtunk diákmunkát, mert az ő fia is dolgozna. Elmondtam. Nézett rám aggódó szemekkel: „Jaj, nem hallottad, hogy erről a férfiról azt beszélik, hogy fiatal fiúkat molesztál?” Nagyon megijedtem – nyilatkozta a kamasz édesanyja a Délmagyarországnak. – Azonnal felhívtam a fiam, és elmondtam, mit hallottam. Nem sokkal később jött az sms, hogy nem akar ott maradni. Felhívtam, de azt suttogta, hogy sms-t írjunk, mert a férfi azt mondta, ki kell kapcsolnia a telefonját. Nem szereti, ha a diákmunkások telefonálgatnak. Kiderült, hogy napközben megkérdezte tőle, nem fáj-e a hasa, és megsimogatta. Majd úgy csinált, mintha véletlenül beleakadt volna az ujja a nadrág korcába, és meghúzta az alsónadrággal együtt úgy, hogy belásson.

Aztán egy kavics fűnyírás közben megütötte a gyerek lábát.

– A férfi megsimogatta, hogy ne fájjon, valósággal babusgatta – folytatta az anya. – A fiamat ez nagyon zavarta. Ké­sőbb, a munka után beküldte a gyerekemet a fürdőszobába tusolni. A fiam kint felejtette a törölközőjét. A férfi akkor udvariasan bekopogott, és beadta. Pár perc múlva azonban anyaszült meztelenül beállt mellé a zuhany alá, és azt mondta: „Fürödjünk együtt”.

Egy most középiskolás fiúnak is állítólag hasonló dolgokban volt része. Ha ez igaz, a férfi hosszú évekre börtönbe ke­rülhet.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében