Folyóba ölte magát a férje péniszét levágó nő

Halála előtt néhány perccel még elmesélte tettének történetét egy idegennek.
Halála előtt néhány perccel még elmesélte tettének történetét egy idegennek.

A tragédia Kínában, Leshanban történt január utolsó napján, számolt be a Shanghaiist. Az esetnek szemtanúja volt egy a kutyáját sétáltató nő, aki nem sokkal a végkifejlet előtt még beszélt az asszonnyal. A hídon haladt kutyájával, amikor valaki odalépett hozzá, és annyit mondott:

– Nővérem, valamit el kell mondanom neked, megöltem a férjemet.

Ezután a Liu nevű nőnek még azt is elárulta a zaklatott asszony, hogy az egész akkor kezdődött, amikor ő megbetegedett, mert a férje ezután kezdett mindenféle nőkkel találkozgatni és rendszeresen bántalmazni őt. Liu felajánlotta, hogy hív segítséget, de az asszony azt mondta, ez nem szükséges. Miután elváltak útjaik, a fiatal nő egy nagy csobbanást hallott, ekkor látta meg, hogy az asszony belevetette magát a folyóba.

– Ha tudtam volna, hogy ilyesmire készül, nem hagytam volna magára - mondta a nő.

© Fotó: Shanghaiist.com

Az 50 éves nő előző nap vitába keveredett agresszív férjével, aki a megszokott módon készült elverni a nejét. Az asszony viszont ezúttal elért egy kést, amivel a csalfa férjének nemi szervét levágta, a súlyosan megsérült férfit kórházba szállították, de már nem lehetett megmenteni. A nő ezután menekült el otthonról és végzett magával.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!