Fogorvosoknak kellett megmenteni a belilult péniszt

A fickó ismeretlen okból egy csavarkulcsot tekert a saját szerszámára.

A fickó ismeretlen okból egy csavarkulcsot tekert a saját szerszámára.

Egy ismeretlen kínai fiatalember meglehetősen kínos szituációba keveredett június első napjaiban. Valamilyen különös oknál fogva ugyanis ráhúzott egy csavarkulcsot a péniszére, amely aztán rászorult. Ettől ráadásul a szerv belilult és megduzzadt, így esély sem mutatkozott arra, hogy a pórul járt 37 éves férfi saját maga eltávolíthassa a szerszámot a szerszámáról.

© Huanqui.com

A baleset után egy nappal bement a kórházba, ahol azonban újabb problémákba ütközött. Az orvosok a műtét mellett döntöttek, hogy csökkentsék a véráramlást és ettől visszahúzódjon a duzzanat, de ehhez kellett volna a beteg szüleinek a beleegyezése. Hogy miért, az nem derült ki. Ezt azonban nem sikerült időben kivitelezni, a rokonok ugyanis nem siettek be az egészségügyi intézménybe, miután értesültek arról, miért is kéne gyorsan bemenni.

A doktorok emiatt alternatív megoldáson kezdték törni a fejüket. Kihívták a tűzoltókat, hátha ők sarokcsiszolóval le tudják szedni a kulcsot. Ez viszont amiatt nem volt működőképes ötlet, mivel a gép túl nagy hőt termelt, amely veszélyeztette volna a nem túl okos ember testi épségét is.

Aztán az egyik orvosnak eszébe jutott egy hasonló eset, amelyről még tanulmányai során hallott. Akkor fogorvosok siettek a beteg segítségére. A fogorvosi fúró ugyanis saját hűtőrendszerrel bír, amely nem engedi a túlhevülést, jelen esetben pedig segített egyben tartani a pórul járt férfi péniszét.

Miután tesztelték a fúrót, végül fél óra alatt sikerült levágni a beteg nemi szervéről a rácsavarodott szerszámot. Arról nincs hír, hogy miért gondolta jó ötletnek megismertetni a farkával a csavarkulcsot. Az akciót egyébként körülbelül egy tucat ember végignézte és fotózta.