Filmekben statisztál a magyar DiCaprio

Megszólalásig ha­sonlít Leonardo DiCaprióra a bu­dapesti Demeter Tamás. Bár ezzel már rég tisztában van, de csak egy éve kezdte kiaknázni a lehetőségeit: filmes statisztaként kerülne közelebb a hollywoodi sztárokhoz.

– Tizennyolc éves korom körül jött a nagy felismerés. A haverjaimmal kosaraztunk egy kültéri pályán, amikor egy idegen lány lépett oda hozzám azzal, hogy tisztában vagyok-e a nagy hasonlósággal. Amikor a másodosztályban kosárlabdáztam, mindenki DiCapriónak vagy Leónak szólított, sokan még a valódi nevemet sem tudták. A mai napig is csak a közeli barátaim hívnak Dömének – mesélte a Borsnak a 32 éves Tamás. Sokan azt hinnék, hogy a nagy felismerés után a magyar férfi még inkább rájátszott a hasonlóságra, de erre nem volt szüksége, ugyanis a jóképű férfiak személyisége is tökéletesen egyforma.

Tamás a megszólalásig hasonlít a sztárra

– A hajamat mindig is hasonlóan vágattam, mint Leo, nekem is ez a rövidebb stílus a legelőnyö­sebb. A körszakállam nélkül megborotválkozva pedig egyszerűen hülyén nézek ki – mondja a férfi, aki néhány emlékezetes történettel folytatta: – Tíztől kilencvenéves korig mindenki szemez velem az utcán. Néhány éve egy olaszországi étteremben kedvezményt is kaptam, annyira feldobtam a pincérek napját. Nemrég egy belvárosi filmforgatás közelé­ben egy koreai házaspárt alig tud­tam levakarni, egyszerűen nem értették meg, hogy csak egy hasonmás vagyok – teszi hozzá.