Fia bátorsága miatt mert nemet váltani az anya is

Corey Maison egy detroiti kisfiú volt egészen 11 éves koráig, amikor is szülei elé állt, és elmondta neki, hogy ő bizony jó ideje tudja, rossz testbe született, mert lánynak érzi magát. Azért nem beszélt erről korábban, mert nem akart csalódást okozni nekik, de most már nem bírja magában tartani - így vallotta be a Bored Panda szerint.

Miután a kisfiú rengeteg szakemberrel beszélt, akik megerősítették, hogy ez nem múló hóbort, elindult a nemváltás rögös útján. Édesanyja, Erica Corey négy évig állt ki úgy a gyermeke mellett, hogy végig titokban tartotta, ő még régebb óta érzi azt, hogy valójában férfiként lenne boldog. Lánya azonban erőt adott neki is ahhoz, hogy szembenézzen magával és fel is vállalja azt, ami miatt már régóta szenved lelkileg.

Erica ma már Eric, miután elkezdett hormonokat szedni és a mellét is eltávolíttatta. Családtagjai és férje is jól fogadta a döntését, támogatták mindenben. Erre sem ő, sem a lánya nem számított. A nemváltást követően ez a család az első a világon, ahol a fiúgyermekből lett lány, az anyából pedig apa.

Eric állítólag nagyon nem szeretett terhes lenni, ráadásul ötször is áldott állapotba került. 2016-ban mikor leoperálták a melleit, tudta, ez a döntés most egy életre szól. Szerencsére Corey-val mindent meg tudnak beszélni, hiszen ugyanazokon a stációkon mennek. Az apa és lány nemcsak interjúkat adtak, hanem az Instagramon is nyomon lehetett követni, min mennek keresztül.