Férje egy kutyatáskában vitte Gábor Zsazsa hamvait a temetésére

Frédéric von Anhalt az autós szállításért is sokallta a pénzt.

Frédéric von Anhalt az autós szállításért is sokallta a pénzt.

Gábor Zsazsa búcsúztatására, amit Los Angelesben, a Westwood Village Memorial Parkbanrendeztek meg körülbelül ötszáz vendéget hívtak meg, de a padsorok az élő közvetítések alapján foghíjasak maradtak.

Ami már az elején szemet szúrt, Frédéric von Anhalt, Zsazsa férje a sztár hamvait egy márkás kutyaszállító táskába vitte magával a ravatalhoz. A temetés előtt azt is elmondta, az autós szállításért kétezer dollárt, azaz több, mint félmilliót kértek volna, így inkább a saját autójával szállította azt.

© mti

A ceremóniát követően egyedüliként a herceg tartott beszédet, és hosszasan anekdotázott ZsaZsáról és kettejük megismerkedéséről. Frédéric csütörtökön azt állította, felesége hamvait egyelőre otthonuk szalonjában őrzi majd, és ezt követően teljesíti majd utolsó kívánságát, Budapesten, édesapja mellé temetteti el majd. Ezt azonban feltételekhez kötötte.

– Kapcsolatban vagyok a magyar rokonokkal. A sírhelyet először rendbe kell tenni, mielőtt az urnát átviszem Budapestre. A sírnak épp olyannak kell lennie, mint amilyen a feleségem volt, amíg élt – mondta Frédéric.