Féltékenységből kínozta halálra modell húgát

A lány nővére nem tudta elviselni csinos testvérének sikereit, ezért szenvedések közepette, kegyetlen módon küldte a halálba.
A lány nővére nem tudta elviselni csinos testvérének sikereit, ezért szenvedések közepette, kegyetlen módon küldte a halálba.

A fiatal szentpétervári modellel saját nővére végzett, miután végleg elhatalmasodott rajta a féltékenység. A 17 éves lánynak emiatt borzalmas kínok közt kellett meghalnia.

A 2 évvel idősebb nővér ugyanis nagyon nehezen viselte, hogy húga, Stefani Dubrovina vonzó nővé érett és ennek köszönhetően egyre jobban beindult a modellkarrierje is. Az irigy testvér, Elizaveta próbált lépést tartani a lánnyal, másolta a külsejét, így a sminkjét, frizuráját, hasonlóan öltözködött, de mindez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy hasonló elismerésben részesüljön, mint testvére.

A tragédia végül akkor következett be, mikor a lányok egy idősebb férfinél buliztak, akivel Stefania ismerkedett meg korábban. A férfi az ünneplésre szánt estét megelőzően újabb fotózásokra hívta a modellt, és valószínűleg ez lehetett az, amitől Elizavetánál elszakadt a cérna. A házibulin kezdett megfogyatkozni az alkohol, ezért a férfi elugrott, hogy további italokat szerezzen. Ekkor a bedrogozott nővér megtámadta Stefaniát, kinyomta a szemét, levágta füleit, majd testét a felismerhetetlenségig összevagdosta, 140 késszúrással. A lány iszonyatos fájdalmak közepette vesztette életét végül.

© Fotó: Facebook

Az esetről a lányok nagynénje beszélt, aki azután vette magához őket, miután árván maradtak.

– Mikor meghallottam, mi történt, megállt bennem az ütő. Tragikus gyerekkoruk volt, és boldogtalan életük, ami Stefaniának végül szintén tragédiával zárult - mondta a gyászoló nagynéni a brit Metronak.