Felgyújtotta kliensét a prosti, amiért nem fizetett

Meggyújtotta ruháját, bezárta és kirabolta részeg ügyfelét a nő, amiért a férfi nem fizetett a szolgáltatásért.
Meggyújtotta ruháját, bezárta és kirabolta részeg ügyfelét a nő, amiért a férfi nem fizetett a szolgáltatásért.

Gyilkossággal vádolnak egy prostituáltat, aki állítólag felgyújtott és kirabolt egy férfit. Tetteiért a Dubai Bűntetőbíróság előtt kell felelnie a huszonnyolc éves bangladesi nőnek. Az esetre úgy derült fény, hogy a hotel egyik szobájából lángok csaptak fel, amire a rendőrség felfigyelt és kivonult a helyszínre.

A biztonsági kamera felvételein látható, ahogy a hotelszobába, ahol az áldozat megszállt, két férfi belép, majd később két nő is érkezik. Nem sokkal később a két férfi és az egyik nő távozott, és csak az áldozat és a gyanúsított maradt a szobában. Pár órával később látható, ahogy a nő sietve bezárja az ajtót és elmegy, pár perc múlva füst kezdett szivárogni az ajtón túlról.

A rendőrség azonosította a két férfit a felvétel alapján, aki vallomást tettek, amiből kiderült, hogy az elhunyt barátai voltak, és hogy két prostituáltak rendeltek. Elmondták, hogy hárman távoztak, a gyanúsított pedig ott maradt az addigra részeg férfival, aki marasztalta a prostituáltat. Pár óra múltán, mikor a részeg férfi nem akarta kifizetni a nőt, összevesztek. Ezután az ember elaludt, a nő felmarkolt két telefont és egy aranyláncot, majd felgyújtotta a férfi ruháit, rázárta az ajtót kívülről és sietősen távozott.

A felvételek és a férfiak beszámolója alapján azonosították a nőt, aki előzetes letartóztatásban várja ügyének tárgyalását.