Felakasztotta magát a hétgyerekes családanya, miután megtudta, hogy újra terhes

Egészen döbbenetes családi tragédiáról számolt be a MailOnline. A 34 éves Carla Murtagh nagy családban élt, férjével hét gyereket vállaltak, a legkisebb 14 hónapos, a legnagyobb 15 éves. Bár a birminghami asszonynak akadtak lelki problémái, sokáig fel sem merült vele kapcsolatban az öngyilkosság. A nő tavaly augusztusban ismét terhes lett, ám akkor úgy döntött, hogy nem szüli meg nyolcadik gyermekét, hanem elveteti.

– Sokkot kaptunk az új terhesség hírétől, hiszen már így is annyi gyerekünk van. Szomorú volt, de úgy döntött, hogy elveteti - mesélte a nő férje.

Már volt is időpontja egy klinikán, ám napokkal a beavatkozás előtt meggondolta magát, és lemondta az abortuszt. Sokan úgy gondolták, hogy a nő kiegyensúlyozott volt abban az időben, senki sem sejtette, hogy mire készül.

A nő már a 25. hétben volt, amikor egy szülinapon készülődni kezdett. Míg férje két kisebbik gyerekükkel vásárolni indult, az asszony főzött. Mikor a férfi hazatért, Carla azt mondta neki, hogy kicsit fáradt, ezért felmegy az emeletre. Kis idő elteltével a férfinek feltűnt, hogy túl nagy a csend, ezért utánanézett feleségének. A nő az emeleten felakasztotta magát, a kiérkező mentők nem tudtak rajta segíteni. A magzatot 25 hetesen világra hozták, ám halva született.

A boncolás kimutatta, hogy a nő szervezetében egyszerre volt nyoma alkohol és kannabisz fogyasztásának, ráadásul az asszony antidepresszánsra ivott, ez a kombináció csak tovább ronthatta lelki állapotát, amely oda vezetett, hogy terhesen, hét gyerek édesanyjaként eldobta magától az életet.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!