Fejszével vágta ketté apja fejét

Brutálisan végzett saját apjával a nő, majd mindenét ellopta és megszökött.
Brutálisan végzett saját apjával a nő, majd mindenét ellopta és megszökött.

A szomszédok hívták a rendőrséget miután a 66 éves Jeffrey Schilling a háza előtti teraszon feküdt és hiába kiabáltak neki, nem ragált. A kiérkező rendőrök közelebbről is megnézték a férfit, de semmi jóban nem volt részük, hiszen feje alatt egy óriási vértócsa, körülötte pedig mindent a szétspriccelt vére borított. Nem messze tőle feküdt egy fejsze, amin szintén az ő vére volt.

A házból hiányzott néhány ingóság, valamit a férfi autója is eltűnt. A rendőrség ekkor kezdte keresni lányát, akivel együtt vezették a háztartást. Másnap Louisvilleben találták meg a nőt, akinél ott volt apja pénztárcája, tabletje és a kulcsai is. Lisa Kearney-t őrizetbe vették és gyilkosság vádjával a Jefferson megyei börtönben tartják fogva.

A szomszédok értetlenül állnak a gyilkosság előtt, mindenki nagyon szerette a férfit, gyakran töltötték együtt idejüket a kertjében.

– Tavasszal, amikor kimegyünk sütögetni, mindenki azt kérdi majd, hol van Jeff. Óriási űr tátong most nélküle a szomszédban - mondta egy gyászoló szomszéd.