Fapofával hordta szíve alatt halott magzatát az X-factor sztár felesége, majdnem ő is belehalt

A tízhetes terhes Debbie King családjával a Lanzarote-szigetére utazott nyaralni, ám alig három nap elteltével sajnálatosan elvetélt. Az X-factorból megismert Jonathan Ansell-lel és két gyermekével augusztus 10-én utazott külföldre az anya, aki titkolta terhességét, férjén kívül senki sem tudott róla.

Mum carried dead baby for 10 days because she didn't want to spoil kids' holiday

A mum-of-two carried her dead baby for 10 days because she didn't want to "spoil the kids' family holiday". Debbie, wife of X-Factor star Jonathan Ansell, was 10-weeks pregnant when she flew with her singer husband, Siena, six, and Dexter, two, to Lanzarote on August 10.

„Felvettem a fapofát. Senkinek sem szóltunk a terhességről, nagyon kemény napok voltak, és voltak pillanatok, amikor nagyon szomorú voltam, de a családi nyaralás kedvéért nem árultam el” - mondta Debbie, aki nem egyedül döntött arról, hogy testében hordja tovább már halott magzatát. „Megkérdeztem a nőgyógyászomat, aki azt mondta, hogy nem lesz baj, ha várok, amíg hazaérek.”

A nő elmesélte, hogy terhessége korai szakaszában fellépett nála vérzés, ám ez az utazásig elmúlt. A spanyolországi orvosok ugyan a műtétet javasolták neki, ezt a férje is támogatta, ám ő úgy döntött, hogy nem veti alá magát otthonától távol a beavatkozásnak.

Azonban nem mentek ilyen egyszerűen a dolgok. A nő hazatérése után majdnem elvérzett egy ritka komplikáció miatt, un. placenta percreta nevű elváltozás lépett fel nála, három életmentő műtéten esett át, kiderült, hogy egy előző császármetszés miatt elváltozás alakul ki a méhében, ez okozhatta magzata halálát.

Az apa köszönetnyilvánítása az aggódó üzenetekért:

Jonathan Ansell és a G4 kvartett az angliai X-factorban: