Falba szorult ébresztő boldogítja a házaspárt 13 éve

A falba ragadt szerkezet 13 éve minden este boldogítja a házaspárt.

A falba ragadt szerkezet 13 éve minden este boldogítja a házaspárt.

Jerry Lynn 13 évvel ezelőtt egy meglehetősen ostoba cselekedetre szánta el magát. A Pennsylvaniában élő férfi ugyanis azt tervezte, hogy a tévékábelt végigvezeti a falban, ugyanakkor félt tőle, hogy olyan helyen kezd el fúrni, ahol rögtön beletrafál a többi villanyvezetékbe, netán a vízcsövekbe.

Emiatt fogta az ébresztőórájukat, rákötötte egy kötélre, majd beállította, hogy tíz perc múlva csipogjon és beleengedte a szellőzőbe. Úgy vélte, ahol a szerkezetet megállítja és ahonnan hallani fogja a pittyegését, biztonsággal belefúrhat a falba.

Számításaiba azonban hiba csúszott, mivel az ébresztő kiszabadult a kötelékéből és simán beleesett a mélyedésbe. És onnantól fogva mindig elkezdett csipogni a beállított időpontban. – Nem sejtettem, hogy ebből nagy problémánk származna. Kiszedni nem tudtuk az ébresztőt, ugyanakkor úgy gondoltam, 3-4 hónap alatt majd lemerül az elem és minden megoldódik. Ez 2004 szeptemberében volt, a szerkentyű pedig 13 év elteltével is kitartóan csipog. Minden este 7 óra 50 perckor, ha pedig át kell állítani az órákat, akkor 6 óra 50-kor – nyilatkozta a CBS Pittsburgh televíziónak Jerry.

Jerry nagyon kíváncsi, mikor adja fel az ébresztőóra eleme © CBS

Habár a férfi és felesége, Sylvia az elmúlt több mint egy évtizedben már hozzászokott a visszatérő pittyegéshez, a vendégeik körében állandó az ijedtség és a meglepődés.

Bár szerinte a fal kibontásával a szerkezet megkeresése és kiszedése maximum 2 napba telne, Jerry úgy érzi, 13 év után szégyen lenne ezt megtenni. – Sose találkoztam még olyan elemmel, amelyik ilyen sokáig bírta volna, azzal együtt, hogy túl sok energiát azért nem fogyaszt a gép. Viszont roppant kíváncsi vagyok, vajon meddig fog még kitartani – árulta el a férfi.