Ezt tette magával, mert nem tudta levágni a neje mellét

Súlyos rögeszméjévé vált egy fiatalembernek, hogy a felesége megcsalta őt, méghozzá a fivérével. Olyannyira, hogy emiatt végleg búcsút inthetett a péniszének.
Súlyos rögeszméjévé vált egy fiatalembernek, hogy a felesége megcsalta őt, méghozzá a fivérével. Olyannyira, hogy emiatt végleg búcsút inthetett a péniszének.

Pont a szerelmesek napján, Valentinkor zajlott le egy elképesztő féltékenységi dráma a kelet-afrikai Kenyában (persze úgy tippelünk, ott nagy valószínűséggel nem tartják nyilván ezt a nyugati „ünnepnapot”). Egy 24 éves férj fejébe vette, hogy megcsalta a felsége, és ettől teljesen kiborult.

Az éjszaka közepén egy késsel támadt a nejére, amivel az volt a szándéka, hogy levágja a melleit. Ráadásul azzal is fenyegetőzött, hogy valami szörnyűséget tesz a közös babájukkal. „Nagyjából éjjel három óra tájban borzasztó fájdalomra ébredtem, és ahogy kinyitottam a szemem, a férjem állt előttem egy késsel. Szerencsére el tudtam menekülni, és a szomszédoktól kértem segítséget” – nyilatkozta egy helyi lapnak az asszony.

De a borzalmaknak nem volt vége: amikor visszatért a hajlékukba, a férjét egy hatalmas vértócsa közepén találta fekve. A férfi a féltékenység táplálta dühét végül maga ellen fordította, és levágta a saját farkát.

A kórházban az orvosok megpróbálták megmenteni a hímtagját és visszavarrni rá, ám nem jártak sikerrel. Arról nem szól a fáma, hogy azért, mert olyan brutális módon elintézte a nemi szervét, vagy mert túl későn került a műtőasztalra, esetleg nincs olyan színvonalon a kenyai kórházi ellátás.

A nő a történtek után is állítja: nem hűtlenkedett senkivel. A házasságának viszont ennek ellenére is nyilvánvalóan lőttek.