Ezeket a bűnözőket Ön sem rugdosná ki az ágyából - fotók

Nem sok ember büszke arra, ha rabosítják - ezek a hölgyek viszont nyugodtan a Facebookra is kitehetnék a letartóztatásuk után készült fotókat.
Nem sok ember büszke arra, ha rabosítják - ezek a hölgyek viszont nyugodtan a Facebookra is kitehetnék a letartóztatásuk után készült fotókat.

Nem épp a legszerencsésebbek a következőkben bemutatott bűnözők - ugyanis nem lehet róluk elmondani, hogy „Nem emlékszem, hogy nézett ki, igazából meg sem néztem” - őket ugyanis egykönnyen nem felejti el az ember. Persze mindez előny is lehetne, de az itt bemutatott hölgyek láthatóan nem tudták szépségükkel lebeszélni a biztos urakat attól, hogy nyilvántartásba vegyék őket. Vagy csak akartak egy jó fotót?

Első két versenyzőnk Haeli Wey (bal oldali képen), egy 28 esztendős matektanár, aki két 17 éves diákját is elcsábította, valamint Shannon Csapilla, akinek nem erőssége a nyelvtan: ugyanis a WORE (viselt) szót karcolta egy ismerőse kocsijára - bár nyilván a WHORE-t (k*rva) akarta...

Ralista Ivanovát (bal oldali képen) Floridában tartóztatták le, miután részegen vezetett. Ő (a mellette szereplő hölggyel együtt) afféle kakukktojás összeállításunkban, hiszen hivatásos modell: a Maxim férfimagazinban mutatta meg korábban a bájait. Angela Coates is szerepelt már magazinban, ugyan jóval kisebben: a Jet-ben volt a hét szépsége - rabosító fotója (amin valóságos dívaként pózol) azonban pillanatok alatt a net sztárjává tette.

Megan Simmons az a néggyermekes anyuka, akibe pár évvel ezelőtt minden második netező szerelmes volt - hála ennek a rabosító fotónak, amiből pillanatok alatt mémek tucatjai születtek. „Ellopta a szívem - meg a laptopom” - írta az egyik népszerű mém...

És persze vannak azok, akik még a rabosítás alatt is csak mosolyogni tudnak. Most őszintén, haragudna Ön a korábbi Miss Teen Alabama Lindsey Evansra (bal oldali képen), akit azért tartóztattak le, mert nem volt hajlandó kifizetni egy borsosabb számlát egy étteremben? Persze némi drog is volt nála... Láthatóan Jennifer Jensen (középen), valamint a részegen őrizetbe vett Rachael Kathryn Lemler (jobb oldali képen) sem tud megszabadulni mosolyától, történjék bármi.