Ezek a nők kaszáltak a legtöbbet a szüzességükkel - fotók

Mindannyian más okból, de azonos céllal bocsátották árúba a legféltettebb kincsüket, amiért a férfiak rengeteg pénzt voltak hajlandóak fizetni.
Mindannyian más okból, de azonos céllal bocsátották árúba a legféltettebb kincsüket, amiért a férfiak rengeteg pénzt voltak hajlandóak fizetni.

Valaki szüzességének az elvétele is egy olyan misztikus dolog, ami a tökéletes érdektelenségtől egészen dollármilliók kifizetéséig sok mindenre készteti az embereket. A listánkon szereplő hölgyek ezzel tökéletesen tisztában voltak akkor, amikor árulni kezdték az „ártatlanságukat”.

Más kérdés persze, hogy mennyire ártatlan az, aki pénzért szexel, ráadásul életében először, de pont erről beszéltünk fentebb, amikor a szüzesség misztikumát emlegettük. A következő hölgyek egyébként különböző indíttatásból kezdtek üzletelni, akadt küztük, akinek tanulmányai finanszírozása, másnak egy új ház megszerzése volt a vágya. Nézzük a világ – pénzben mért – legtöbbet érő szüzességeit.

Cathy Cobblerson

2004-ben a 24 éves texasi lány az eBayen hirdette meg szüzességét, 100 ezer dollárért, azaz közel 28 millió forintért. Az ügy akkora nyilvánosságot kapott, hogy a hirdetés végül eltűnt az oldalról, de azt nem tudni, hogy végül sikerült-e a lánynak ebből a bevételből finanszíroznia kiadásait.

Rosie Reid

A londoni lány szintén 2004-ben kezdte árulni „tisztaságát”, amire talált is egy vevőt, egy 44 éves elvált férfit, aki 3 millió 380 ezer forintnak megfelelő angol fontot fizetett neki. A 18 éves leszbikus lány azelőtt sosem volt férfival, ahogy az eset utáni későbbiekben sem tervezte, viszont barátnője már a „nagy pillanat” alatt is volt, aki állítólag végigsírta az éjszakát, míg a szerelmére várt.

© Fotó: thefrisky.com

Grasiela Yataco

A szintén 18 éves perui modell anyja egészségügyi ellátására akart pénzt szerezni, valamint az öccse támogatására. Egy kanadai férfi 1,5 millió dollárt ajánlott fel neki, ami nagyjából 630 millió forintnak felel meg, de a lányt annyi támadás érte a helyiektől, hogy végül az utolsó pillanatban kitáncolt az üzletből.

© Fotó: djurnal.com

Natalie Dylan

A 22 éves lány 2008-ban egy műsorban, a Howard Stern Showban kezdte árulni a szüzességét, tanulmányai befejezéséhez, egymilliárd 36 millió foritnyi dollárért. A csinos lány esetében egy dolog volt csak furcsa, ha valaki 22 éves koráig megőrizte szüzességét, miért ilyen módon akarta elveszíteni? Az ügy a többséghez hasonlóan feltehetően megegyezés nélkül zárult.

Alina Percea

2009-ben a román lány egy olasz üzletemberrel kötött megállapodást. A 18 éves lány szintén a tanulmányait szerette volna kifizetni. Miután két orvosi vizsgálaton is átesett, az üzletember elrepítette Velencébe, ahol megtörténhetett, ami megtörtént. Alina 3, 5 millió forintot keresett az estével.

© Fotó: olizin.com

Raffaella Fico

A dögös olasz modell 20 évesen kezdte árulni kincsét, és megesküdött rá, korábban még nem volt szexuális kapcsolata. A lány házat szeretett volna venni Rómában, és egy szűz lányhoz képest meglepő lazasággal kezelve az ügyet, csak annyit mondott:

– Ha nem tetszik a fickó, megiszok egy üveg bort, aztán elfelejtem az egészet.

„Unigirl”

Az álnéven hirdető új zélandi lány egyetemi tanulmányait akarta kifizetni, ezért 1200 licit után végül elfogadott egyet, ami majdnem 9 millió forintot jelentett a számára.

Catarina Migliorini

A brazil diák szüzességéért nagy verseny alakult ki 2012-ben, végül egy japán üzletember megszerezte az elképesztő, 2 milliárd forintos összegért. A lány a szülővárosában akart otthonokat építeni a rászorulóknak, amit ebből a pénzből meg is valósíthatott. De arról nem szólnak a hírek, hogy valóban meg is tette.