Aktuális

Ez a luxus várta szabadulása után Eva Rezesovát

L. B., D. P.

Létrehozva: 2018.08.29.

A Bors megtalálta a szlovák milliomosnő családjának hatalmas luxusvilláit, ahová Eva Rezesová első útja vezetett szabadulása után. Egy rovott múltú szlovák üzletasszony pedig a szárnyai alá veszi.

Forrás: Zsolnai Péter

Hat év után, tegnap reggel pontban fél 10-kor hagyta el a fővárosi Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetet Eva Rezesová. A szlovák milliomosnőt édesanyja és kisebbik lánya, Ella várta. Rezesová napszemüvegben, kezében egy tévével lépett ki a kapun. Puszit nyomott megviseltnek tűnő édesanyja és megszeppent lánya arcára, aztán amilyen gyorsan lehetett, bepattantak egy fehér BMW X5-ös autóba. A sofőr gázt adott és elhajtott. A sors morbid fintora lehet, de ez a luxusterepjáró ugyanaz a típus, mint amilyennel 2012 augusztusában ittasan négy ember halálát okozta, amikor hátulról belehajtott a Fiat Puntóba az M3-ason. Rá­adásul a szabadulás után ugyanazon az úton térhettek haza Kassára, amin a tragédiát okozta.

Euforikus hangulat

A Bors információja szerint Rezesová teljesen euforikus hangulatban várta szabadulását az utolsó napokban. Az elmúlt hat évben csak az édesanyjára, a lányaira és a testvérére, Juliusra számíthatott, akik rendszeresen látogatták a börtönben. Mint ahogyan azt sejteni lehetett, szabadulása után egy percet sem töltött Ma­gyarországon, anyjával és két lányával, Alexandrával és Ellával együtt laknak majd Kassán. Eva a következő időszakban kisebbik lánya, Ella beiskolázására koncentrál.

Anyjához ment

Kassa nyugati részén található a város egyik leggazdagabb része. Itt áll Eva Rezesová 135 milliós villája is, amit a családja évekkel ezelőtt eladott, de közvetlenül a szomszédban még ott van szülei impozáns, zöldes-sárgás ingatlanja, ahová tegnap Rezesová első útja vezetett. A Bors helyszínen lévő munkatársainak többszöri csöngetésére sem nyitott ajtót senki, noha a nappaliban égtek a lámpák. A szemközti gigantikus barna házban Rezesová fiútestvére él, aki érdeklődésünkre a kaputelefonban csak annyit mondott: Auf Wieder­sehen! – azaz viszlát! Néhány házzal odébb egy idős asszony kérdéseinkre együttműködően, de indulatosan annyit elárult, szemtanúja volt a hazatérés pillanatának, ahogy Rezesová megöleli az otthon biztonságában is édesanyját. Az utcában nem sokkal később pedig megjelent az a fehér BMW terepjáró, ami reggel elhozta a börtönből Rezesovát. A sofőr sietve beparkolt a garázsba, egy perc múlva ugyan kijött, de kérdéseinkre csak a fejét csóválta. Aztán elhajtott.

Csaló veszi szárnyai alá

A 40 éves milliomosnő már pontosan tudja, mihez kezd új életé­vel. A Bors értesülései szerint egy szintén rovott múltú üzletasszony veszi szárnyai alá, akit Szlovákia-szerte mindenki ismer. A nô politikai pályát is befutott, de 2004-től valóságshow-kban szerepelt, néhányat férjével együtt fejlesztettek szlovák tévécsatornák számára. Később azonban komoly botrányokba keveredett. 2009-ben egy 853 ezer eurós, átszámítva 280 millió forintos csalással gyanúsították meg, amiért végül 13 hónapot kapott.

– Pontosan tu­dom, mit élt át Eva. Semmi sem segít. Át kell menni a szenvedésen. De az ember sokat elbír – nyilatkozta szabadulása után a botrányhős nő a Pluska.sk portálnak. Miközben pénzét tévé­show-kba forgatta, divatcéget is alapított. Épp a Versacéval szerződött volna, amikor meggyanúsították, ezért elbukta az üzletet. Az üzletasszony – akinek a millio­mosnő az esküvői tanúja is volt – a vállalkozásaiban számít Rezesová segítségére.

Újra börtönbe mehet?

A szlovák nőt jogerősen 9 év börtönre ítélték, a jogszabályok szerint büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhatott. Büntetésébe beszámították az előzetes letartóztatás idejét is. Rezesová példás rab volt, társaival jól kijött, nagyon megkedvelték, még apró ajándékokat is készített nekik. A következő időszakban viszont nagyon kell vigyáznia, mert ha újra elkövet valamit, és azért elítélik, a mostani kedvezményt – vagyis a két évet, amennyivel korábban elhagyhatta a börtönt – automatikusan le kell töltenie. Rezesovának rendszeresen jelentkeznie kell pártfogó felügyelőjénél is, de nem Magyarországon, hanem Szlovákiában.

Az ügyhöz fűzött jegyzetünket itt olvashatja!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136247_auto_resized.jpg
origo.hu

Óriási botrány: megalázta férje a világhírű színésznőt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141359_auto_resized.jpg
vg.hu

Újabb négysávos utat adtak át Magyarországon – fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140782_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Videón az M0-on tekerő kaszkadőrjelölt kajafutár vakmerő mutatványa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141360_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140770_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135005_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713461711
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713461711
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141816_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Eltemették Tordy Gézát, így néz ki a sírja – Fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135372_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt az uralkodó bizalmasa: ilyen volt valójában II. Erzsébet királynő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JIJelZCZnGCtu6W-rcfNnVOo_DQavFwenPnAqUoGoHU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q5MmFmZDE3ZjY1NDQ5YzFhYWNlOGY4NDc5ZGZkNDlm.jpg
Dráma

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2j4WjlDTByt1AELMJef6jQKpFHH6SgkBUQknDCgEnf4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjZDNlMjYzNjA2YzRiNGQ5MGFlOWJkZTQzNTE1YWIy.jpg
Politika

Hídpénzbotrány: Lassan kirajzolódik a pénz útja