És akkor megjelent egy aligátor a második emeleten - videó

A hüllő feljutott egy ház második emeletére, ahol bekukkantott az ottlakókhoz. Nem fogadták kitörő örömmel.

A hüllő feljutott egy ház második emeletére, ahol bekukkantott az ottlakókhoz. Nem fogadták kitörő örömmel.

Egy Dél-Karolinában élő család minden bizonnyal egy emberként rezzent össze, amikor húsvétkor előbb azt hitték, betörő jár a lakásukban, majd megtalálták a nem éppen lopási szándékkal érkezett, ám mégis hívatlan vendéget.

Susie Polston épp kezdett elszenderegni a tévé előtt, miközben a Jóbarátokat nézte, amikor zajt hallott. Úgy sejtette, betörő járhat náluk, így szólt erről a családtagjainak is, majd a hálószobába visszahúzódva tárcsázták a segélykérő számot. A 16 éves Ben azonban kisettenkedett, hogy megnézze, mi történik, s hatalmas megdöbbenéssel kezdte el kiabálni, hogy rátalált a betolakodóra.

Egy nagyjából 3 méter hosszú aligátor volt az. Mindez amiatt is meglepő, mivel a Polston család egy társasház második emeletén lakik, vagyis a hüllőnek fel kellett jönnie 15 lépcsőfokot, mielőtt betrappolt volna a lakásba – írta meg a The Post and Courier.

© Steve Polston

A család végül szakembert hívott, hogy befogják az egyre agresszívabbá váló állatot. Úgy hiszik, azzal volt gondja, hogy a teraszról nem tudott továbbmenni.

A krokodilt végül sikeresen elszállították. Az államban törvény tiltja, hogy lelőjék az aligátorokat, többek közt emiatt kellett szakember segítségét kérni. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg.