Érthetetlen halált halt egy kisbaba szenteste

Miközben a kicsi édesanyja a hálóban fetrengett drogmámorában, hathónapos kisfia életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a csöppség halálát.
Miközben a kicsi édesanyja a hálóban fetrengett drogmámorában, hathónapos kisfia életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a csöppség halálát.

Öntudatlan állapotban találtak rá otthonában a 30 éves Stephanie Amber Tillmannre szenteste. A nő receptre kapható nyugtatóktól bódult be, és közben órákra felügyelet nélkül hagyta mindössze hat hónapos kisfiát. Végül a karácsonyuk megdöbbentő tragédiával zárult, a gyermek ugyanis anyja mámoros órái alatt elhunyt.

A Charlotte Observer szerint Tillman másik két gyermekét – egy három és egy négyévest – szintén magára hagyta, ám nekik nem esett semmi bajuk. Az anya arcát és testét rengeteg seb borította, vélhetően a rendszeres gyógyszer- és kábítószerhasználat miatt. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a féléves kisbaba halálát mi okozta, erre csak a boncolás fog majd választ adni. Korábban a szomszédok már többször is bejelentést tettek, hogy Tillmanék háza körül a gyerekek meztelenül és koszosan bolyonganak, de aggódó telefonjaikat nem vették komolyan és a rendőröket mindig meggyőzték, hogy nincs semmi baj a Tillman-családban...

Szenteste Tillman férje volt az, aki a mentőket hívta feleségére, miután a karácsonyi munkanapja után hazatért. Jerry Allen a helyi lapoknak azt mondta, hogy közös kisbabájuk élettelenül és ruhátlanul feküdt a kanapén, miközben felesége a hálószobában kókadozott. A helyi gyermekvédelmi szervek a házaspár házában emberi és állati ürüléket is találtak, nem beszélve a szinte mindent beborító szemétről, így vélhetően nem csak a már rácsok mögött ülő anya, hanem az apa is a bíróság elé kerül.