Erdőkben keresik az eltűnt MSZP-s képviselőt

Barátai már a kedvenc vidékén, a Pilis erdősségeiben is keresték, de továbbra sincs semmi nyoma az egy hónapja eltűnt politikusnak, Sápi Attilának. Két verziója is lehet a rejtélyes ügynek.
Barátai már a kedvenc vidékén, a Pilis erdősségeiben is keresték, de továbbra sincs semmi nyoma az egy hónapja eltűnt politikusnak, Sápi Attilának. Két verziója is lehet a rejtélyes ügynek.

Dobogókőre, Pomázra és a kő-hegyi kilátóhoz járt kikapcsolódni január 5-i eltűnése előtt a zuglói önkormányzat MSZP-s képviselője, a 43 éves Sápi Attila. A Bors úgy tudja, hogy az őt lázasan kereső barátai abban reménykedtek, hogy talán a festői, erdőkkel sűrűn borított tájon bolyong valahol a férfi, akiről megírtuk: már korábban is tűnt el napokra a családja szeme elől. Akkor az utcán találtak rá, majd pszichiátriai kezelés alatt is állt.

A barátok hiába fésülték át az erdőt, a keresés nem járt eredménnyel. A rendőrség továbbra is körözi Sápit. Az eddigi hírekből két verzióra következtethetünk. Az egyik, hogy Sápi elmeállapota volt a háttérben. Ismerősei csendes, de labilis idegrendszerű, depresszióra hajlamos embernek ismerték meg. Csakhogy eltűnése után politikustársai úgy nyilatkoztak: semmi sem utalt arra, hogy Sápinak lelki gondjai lennének. Sőt jókedvűnek tűnt.

A másik verzió sötétebb forgatókönyvet sejtet. A privatkopo.hu arról számolt be, hogy eltűnése előtt néhány nappal Sápi váratlanul megjelent egy hölgy ismerőse lakásán. Testét sebek borították, és azt állította, hogy megverték. Azt nem árulta el, hogy miért. Az is furcsa, hogy eltűnésekor a telefonját is a lakásában hagyta. Mégis látták egy kocsmában egy másik mobillal a kezében, sőt állítólag SMS-t is küldött élettársának az eltűnést követő napon. Vagyis talán mégsem akart önszántából eltűnni mindenki elől. Azt is tudni, hogy Sápi egyik felszámolt cégének százmilliós adóssága volt.