„Enyém vagy, bármit megtehetek” - egy nőt lánya előtt, egy másikat 900-szor erőszakolt meg

Brian McTaggart ellen 18 emberen elkövetett nemi és fizikai erőszak a vád, a skót férfi tetteit az ország kriminalisztikai történetének legdurvább esetei között tartják számon. Az 53 éves gyanúsított egyik áldozatát többször megerőszakolta álmában, és amikor felébredt áldozata, erőszakkal folytatta tettét, egy másikat saját lánya szeme láttára erőszakolt meg, míg az egyik áldozatot állítólag 900 alkalommal erőszakolta meg. A vádak szerint a férfi több áldozatával is közölte, hogy hozzá tartoznak, ezért azt tehet velük, amit akar.

Sex beast attacked 18 women including one victim raped more than 900 times

A monster who raped a woman more than 900 times has finally been brought to justice. Brutal Brian McTaggart, 53, even raped his sobbing victim once in front of her young daughter. He also dropped a hair drier into her bath and kicked her down a flight of stairs.

A férfi rémtetteit 1980 és 2001 között hajtotta végre, a vádak szerint egy alkalommal egy férfin is erőszakot követett el, ám ezt nem sikerült rábizonyítani. Egyik áldozata, akit legalább 900 alkalommal megerőszakolt, nem kívánta feljelenteni a férfit, mert elmondása szerint szerette, ezért elnézte neki, hogy hetente kétszer-háromszor megerőszakolja hat éven át.

„Az egyik alkalomtól teherbe estem, és meg is szültem a gyereket. Ő mindig bocsánatot kért, és megbánta a tettét, és virágot is vásárolt” - mondta az egyik áldozat.

A gyanúsított férfi áldozata szerint a férfi kellemes társaság volt addig, amíg el nem kezdett inni. A férfi a tárgyalás során mindvégig tagadta a nemi erőszakot, elmondása szerint kivétel nélkül a másik fél beleegyezésével történtek a dolgok.

„Megérdemlek minden büntetést, sok embert megbántottam, de senkit sem erőszakoltam meg” - mondta a héten tartott tárgyalásán a férfi, akinek ügyében novemberben várható ítélet.