Aktuális

Eltűnt villanyszerelők: Már a szomszédot sem lelik a rendőrök

L. B.

Létrehozva: 2018.09.03.

Egy esztendeje nem ad életjelet, és tavaly decemberben hivatalosan is eltűntnek nyilvánították azt az asszonyt, aki egy ikrényi hétvégi ház albérlőjeként évekig É. Imre telekszomszédja volt.

Úgy tűnik, nem csak városi pletyka, hogy a villanyszerelők eltűnésével kapcsolatba hozott és egyikük megölésével meg is gyanúsított É. Imre telekszomszédjának is nyoma ve­szett. A Bors megtalálta a rendőrség hivatalos körözési listáján Zsuzsát, a nő után a Győri Rendőrkapitányság adott ki körözést három hónappal eltűnése után.

Megszerezte az áhított ingatlant

Ahogy arról két hete beszámoltunk: a szomszédnő egy rozoga házban lakott, ami tavaly egyik pillanatról a másikra leégett. Zsuzsa rövid ideig a porta előtt álló kocsijában húzta meg magát, aztán kámforrá vált. A helyiek beszámolója szerint É. Imre rengeteg telket megvásárolt a közelben, amiket egybenyitott. Hatalmas kerítést húzott köré, s rendszeresen hordott oda lomot, gödröket ásott, és égetett is. Az óriási füstfelhő és az orrfacsaró bűz miatt a közelben élők többször panaszkodtak rá, még az önkormányzat is foglalkozott az üggyel.

Úgy tudjuk, a középkorú nő két évig, az eltűnéséig bérelte az ingatlant, amit É. Imre mindenképpen meg akart vásárolni. Információink szerint ez végül sikerült is neki.

Augusztusban látta utoljára édesanyját

A Bors utolérte az asszony lá­nyát, aki nem kívánt nyilatkozni. Azt megerősítette, hogy a rendőrségen ő jelentette be édesanyja eltűnését. Továbbá – an­nak ellenére, hogy nem ápoltak napi kapcsolatot – kizártnak tartja, hogy anyja bármiféle jelzés nélkül elutazott volna valahova, és a fejlemények tudatában számára el­képzelhető, hogy a letartóztatásban lévő férfinak köze lehet szerette eltűnéséhez. Augusz­tusban találkoztak utoljára, a rendőrség honlapján de­cember óta él a körözés.

Megbukotta hazugságvizsgálaton

Ismeretes: a gyanú szerint egy találkozó után É. Imre március végén megölte a neki dolgozó villanyszerelőt, Mácsik Zoltánt. Az építőipari vállalkozót egy hét múlva letartóztatták, de a mosonmagyaróvári családapa holtteste a mai napig nem került elő. Az előzetesben ülő férfi nemrég megbukott a hazugságvizsgálaton, s a másik, három éve eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos eltűnésével is összevonták az ügyét. Vilmos is vele találkozott utoljára. Orlik ügyét ez idáig egyszerű eltűnésként kezelték a rendőrök, családja szörnyű gyanúját – miszerint Imre tüntette el – sokáig lesöpörték. Vajon a szomszédasszony esetét is egyszerű eltűnésként kezelik? A kérdés egyelőre költői. Érdekesség, hogy mindhárom eltűnt személynek autóstul veszett nyoma.
Az ikrényi telekszomszédnő eltűnésével kapcsolatban az É. Imrét védő dr. Bagó Ottó úgy vélekedett: a megyében rengeteg eltűnt személy van, nem gondolja, hogy ügyfelének mindhez köze lenne.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében