Elképesztő bűnökre vette rá tini fiát a pedofil anya

A nő hónapokon keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként használta saját, mindössze 15 éves gyermekét és drogokkal tömte, hogy a fiú tovább bírja az ágyban.
A nő hónapokon keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként használta saját, mindössze 15 éves gyermekét és drogokkal tömte, hogy a fiú tovább bírja az ágyban.

A brit Caroline Lea a héten bíróság elé állt, miután fia még 2014-ben feljelentette szexuális zaklatás vádjával. A 36 éves asszony hónapokon keresztül napi rendszereséggel szexelt fiával, és még drogokat is adott neki, hogy a fiú jobban pörögjön.

– Minden létező pozícióban csináltuk, mindent megtettem neki, amit csak kért. – idézték a prestoni bíróságon a fiú vallomását.

A nyomozók kérdésére a fiú elmondta, éjszakákat kellett átszexelnie anyjával, és ha fáradtnak vagy álmosnak érezte magát, akkor anyja arra kényszerítette, hogy drogokat (elsősorban amfetaminszármazékokat) vegyen be, mert úgy gondolta, a fiú attól még extrábban fog teljesíteni.

A 15 éves áldozat sokáig képtelen volt véget vetni vérfertőző kapcsolatának anyjával, ám egy idő után arra jutott, hogy legyen bármilyen következménye is, feljelenti édesanyját, mert még az egész élete ott áll előtte, és nem akarja megfosztani magát attól, hogy normális párkapcsolata legyen egy vele egykorú lánnyal.

Lea ráadásul egy alkalommal egy édeshármasra is rávette fiát és annak egyik barátját. A nő viszont azt mondja, az egész ügy csak a gyermeke kitalációja, ám időközben egy újabb, szintén tinédzserkorú fiú is jelentkezett, akit Lea szintén elcsábított. Vele állítólag először csak csókolóztak, aztán szájjal elégítették egymást, majd szexeltek is.

Lea a jegyzőkönyv szerint 2013 decembere és 2014 márciusa között többrendbeli szexuális zaklatást követett el, ráadásul áldozatai kiskorúak voltak.