Életében először a Borssal nyert Zoltán

Sosem nyert még semmit, így az esélytelenek nyugalmával vágott bele a Bors tavaszváró nyereményjátékába a bajai Varga Zoltán.
Sosem nyert még semmit, így az esélytelenek nyugalmával vágott bele a Bors tavaszváró nyereményjátékába a bajai Varga Zoltán.

Lett is meglepetés, miután a címlapon található Nyerjen! matricafület feltépve három egyforma csillagot talált.

– Nem hittem a szememnek! Ráadásul azt is bevallhatom, soha életemben nem jártam még wellness-szállodában – árulja el a 65 esztendős olvasónk, aki egyelőre csak azt tudja, hogy feleségével utazik majd a zalakarosi Belenus Termálhotelbe a három napos, kétéjszakás, félpanziós kényeztetésre.

– Lehet, hogy szeptemberben, a harmincnyolcadik házassági évfordulónkat koronázzuk meg ezzel a szép nyereménnyel – avat be a terveibe a boldog nyertes. – Régóta és rendszeresen veszem a Borsot, minden cikket elolvasok benne. Természetesen továbbra is játszom, hiszen ki tudja, mindezek után könnyen lehet, hogy újra nyerek! – mondja reményteljesen a szerencsétől megtáltosodó Zoltán.

Ki tudja, lehet, hogy legközelebb önnél kopogtat Fortuna! Vegye és olvassa továbbra is a Borsot, a március 20-áig tartó játékunkon még több száz nyeremény keresi a gazdáját, köztük 25, 50, 100 ezer forint, valamint a mesés fődíj: kereken egymillió forint készpénzben! Ne feledje: a Bors mindig többet ad!