Elárulta házassága titkát Pataki Zita

Mindennap látjuk a képernyőn, de a magánéletéről nem sokat tudni. A Bors Extra Magazin új, márciusi számában azonban Pataki Zita zavarba ejtő őszinteséggel beszél arról, hogyan él férjével, Atival.

– Úgy találkoztunk egymással, hogy már érett személyiségek voltunk, akik túl vannak sok mindenen. Ez azért jobb, mert nincs hazudozás, nincs önbecsapás. Megkérdeztem Atit: hogyan tudnálak boldoggá tenni? Mondd és megteszem. Meglepődött, ezt még nem kérdezték tőle.

– Már előtte megegyeztünk, hogy a kérdések, az alapvető megismerés előtt nem lehet csók, nem lehet érintés, mert ez fontosabb, mint a kémia. Számára is tökéletes volt így, ő sem akart feleslegesen időt húzni. Az erényeit, a hibáit előbb akartam tudni, mint azt, hogy hogyan csókol. Ha van egy jó ember, jó gondolatokkal, akkor az is jó lesz.

– Nagyon érintős vagyok. Érintéssel, simogatással hatással tudunk lenni egymásra, bármikor, bárhol. Ettől nem jövök zavarba, akár nyílt helyen, de lopva megérintem őt…

Keresse a márciusi Bors Extrát!

Magazinunkban horoszkóp, 16 oldalas keresztrejtvény-melléklet 50 ezer forintos nyereménnyel is található. De közlünk egy borsófőzelék-receptet is, amelytől Istenes Bence elámult. Keresse a Bors Extra magazin legfrissebb, márciusi számát!