Eladó a feltehetően öngyilkosságot elkövetett Móra unokafivér villája!

A főváros III. kerületében, a Testvérhegyen áll az a villa, amely a Kincskereső kisködmön szerzőjének unokatestvére, Móra László számára rezidenciaként szolgált. A pedagógus, iskolaigazgató, író, költő, lapszerkesztő és művelődésszervező Móra 1944. december 29-én tisztázatlan körülmények között lelte halálát feleségével, Vadas Gizellával együtt. Feltételezések szerint a szovjetek bejövetele utáni fenyegetettségben menekült öngyilkosságba. A pazar villa irányára: 141 millió forint. És hogy mit kapunk érte a falatnyi történelmen túl? Mutatjuk!

"Budapesten a III. kerületben, Testvérhegyen a Domoszló útján, eladó egy igazán egyedi és különleges ház, melynek történelme van. A 2042 nm-es telken található, 340 nm-es, 2 szintes, 4 szobás felújított családi házhoz egy további 320 nm-es, 2 szobás családi ház + 1 szobás garzon (20 nm) és műhely is tartozik.

A nappali és a hálószoba eredeti faparkettás, a 2 bejáratú télikert a tágas konyha és pezsgőfürdős jakuzzival és hidromassage zuhanykabinnal rendelkező fürdőszoba járólappal burkolt. Az emeleten meseszép körpanorámában gyönyörködhetünk a teraszról es a parkettával burkolt, klímával ellátott szobákból a többi helyiség járólapos.

A 2 nagy ház között találjuk az 1 szobás kis garzont, a villa mögött a műhelyt. A kocsi feljáró, automatavilágítás kapott, mely nagyon hangulatossá teszi az esti megvilágítást, több autónak is megoldott a beállási lehetősége, a kertben 19 m mély kutat találunk és rengetek termő gyümölcsfát."

További képek és információk az eladó Móra házról az ingatlanbazar.hu oldalán!