Egyszerre, egy helyen születtek - most pedig összekötötték az életüket

Újszülöttekből újdonsült házasok: mi ez, ha nem a sors? 

Újszülöttekből újdonsült házasok: mi ez, ha nem a sors? 

Ha rájuk nem lehet azt mondani, hogy lelki társak, akkor senkire sem: Jessica Gomes és Aaron Bairos egyazon napon, ugyanabban a kórházban született az angliai Taunton városában 1990 április 28-án. Aznap ott csak ők ketten látták meg a napvilágot. 27 évvel később a nevük ismét egymás mellé került: ezúttal egy esküvői meghívón: szeptember 9-én egybekeltek.

“Szerintem ez nagyszerű. Úgy hiszem, ez a sors” - mesélte Jessica.

Jessica Gomes and Aaron Bairos. Born on the same day, in the same hospital. Now husband and wife.

Közzétette: Family Life – 2017. október 4.

A szerelmesek egyébként - annak ellenére, hogy együtt jöttek a világra - nem együtt nőttek fel, sőt, gimis korukig nem is ismerték egymást - akkor viszont azonnal egymásba szerettek. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, és elég hamar kiderítették, mi köti össze őket. “Elmeséltük a szüleinknek, akik még arra is emlékeztek, hogy egymásra köszöntek a kórházban” - árulta el Jessica, hozzátéve, hogy talán van is egy közös fotójuk abból az időből: az újszülött kislányt ugyanis lefotózta a család egyik tagja, a háttérben pedig látszik egy másik baba - aki nagy valószínűséggel Aaron.

Az egy napon született pár kapcsolata egyébként szerelem volt első látásra - illetve másodikra, ha a kórházi “találkát” is számoljuk... Aaron és Jessica egyébként abban a kápolnában keltek végül egybe, ahol a lány felmenői házasodtak már öt generáció - egész pontosan 1911 - óta - írja a Tauton Gazette.

Egy biztos: sosem fogják elfelejteni egymás születésnapját.