Egy szemtanú Kim Dzsong Un horrorjáról: “Semmi sem maradt a kivégzett áldozatokból”

Alighanem csak apró részletei jutnak ki az országból annak a horrornak, ami Észak-Koreában a mindennapokat jelenti - azonban most egy katonai vezető lánya, a 26 éves Hee Yeon Lim a diktatúrából elmenekülve megrázó részleteket osztott meg az otthon átélt borzalmakból.

Nem csak arról beszélt, hogy Kim Dzsong Un luxuslakomákon vesz részt, miközben tömegek éheznek, de arról is, hogy a diktátor - annak ellenére, hogy nős és három gyermek apja - előszeretettel tart diáklányokat szexrabszolgaként - írja a Mirror.

Észak-Koreában szinte mindennaposak a nyilvános kivégzések. Magának Limnek is részt kellett vennie több ilyenen. Az egyikről - amely során 11, házi pornót forgató zenészt végeztek ki - részletesen beszámolt.

A diktátor előszeretettel fitogtatja hatalmát nem csak más országok irányába, de saját népe előtt is © AFP

“Az iskolából vittek el minket Phenjanba. Volt ott egy stadion. Vagy 10 000 embernek kellett végignéznie a kivégzést. Aznap úgy 60 méterre álltam az áldozatoktól. A légvédelmi ágyúkat egyenként sütötték el. A megkötözött zenészek egyszerűen eltűntek, amikor rájuk lőttek. A testük darabokra szakadt, teljesen megsemmisült, vér és cafatok repkedtek mindenütt. Ekkor jöttek a tankok, amik végiggázoltak a maradványokon” - emlékezett vissza a brutális kivégzésre az észak-koreai nő, hozzátéve: a lánctalpasok addig hajtottak át újra és újra a testeken, amíg gyakorlatilag semmi sem maradt belőlük.

“Olyan szörnyű látvány volt, hogy három napig képtelen voltam enni” - idézte fel a horrort.