Egy heréje bánta az orvosok figyelmetlenségét

Elképzelhető, hogy ezzel a gyereknemzés esélye is elszállt nála.

Elképzelhető, hogy ezzel a gyereknemzés esélye is elszállt nála.

A 11 éves Liang Liang a kínok kínját élte át a közelmúltban. Az egyik heréje ugyanis úgy megcsavarodott (540 fokban), hogy megszűnt a vérellátása. Ettől pedig előbb megduzzadt, belilult, majd teljesen elfeketedett. És persze iszonyú fájdalmat okozott.

© AsiaWire

Az esetre egyébként csak amiatt derült fény, mert a kínai kisfiú meglehetősen furán járt emiatt. A srácot végül a hónap elején meg is műtötték, eltávolították a sérült testrészt. Az egyelőre még kérdéses, hogy a srácnak valaha lesz-e esélye gyereket nemzeni, mivel a csavarodás az ondóvezetéket is érintette – írta meg a Daily Mail.

Dr. Csen Dzsüandzsije, a műtétet elvégző gyermekorvos a vizsgálatok során sajnos arra is rájött, hogy Liang heréi a születés után nem lökődtek bele teljesen a herezsacskóba. Ez, a férfiakat érintő leggyakoribb nemi rendellenesség valószínűleg szintén hozzájárult a csavarodáshoz.

– Ha az esetet a születéskor azonnal észreveszik, akkor talán nem alakult volna ki ez a másik, fájdalmasabb probléma sem – nyilatkozta a szakember.