Egy évtizeden keresztül a gyerekük előtt szexelt a házaspár

A most húszas éveiben járó lány azt állítja, egy életre szóló maradandó lelki károsodás érte szülei viselkedése miatt.
A most húszas éveiben járó lány azt állítja, egy életre szóló maradandó lelki károsodás érte szülei viselkedése miatt.

Bizarr ügyet tárgyal a napokban a svájci Vaud városának bírósága. Egy meg nem nevezett, húszas éveiben járó lány ugyanis azt állítja, naturalista szülei egészen kisgyerek kora óta egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy házaséletüket zárt ajtók mögött éljék, és a lány emiatt jelenleg pszichoszexuális problémákkal küszködik.

– Mindenhol szexeltek. A nappaliban, az erkélyen, a kocsiban, és még arra sem voltak képesek, hogy magukra csukják az ajtót. Még mindig előttem vannak ezek a jelenetsorok. – idéz az egyik svájci lap a lány vallomásából.

A most 50 és 61 éves szülőket a szomszédok jelentették fel, és bár konkrétan nem molesztálták gyermeküket, a vádirat szerint „tíz éven át a saját kielégüléseket a gyermekük fölé rendelték”. Amennyiben bűnösnek találják őket, a svájci törvények alapján akár 2 év börtönt is kaphatnak, mivel a lányuk bizonyíthatóan sérült szexuális identitásában pajzán viselkedésük miatt. Az édesanya azonban tagadja az ellene felhozott vádakat.

– Sosem szexeltünk a gyermekeink előtt. A lányunk hazudik, ahogy mindig is hazudott. – mondta az anya. Az ügyben vélhetően még a héten végleges ítélet születik.