Egy benzinkúton hagyta feleségét a feledékeny férj

Közel 100 km-t kellett a férfinak megtennie ahhoz, hogy észrevegye, valaki hiányzik az autóból.
Közel 100 km-t kellett a férfinak megtennie ahhoz, hogy észrevegye, valaki hiányzik az autóból.

Ennél jobban nem is indulhatott volna az argentín család nyaralása... Megálltak tankolni egy benzinkútnál, a férfi bement a shopba rendezni a számlát, az anyósülésen ülő kamasz gyerek eddig telefonján játszott, a hátsó ülésen órák óta alvó nő, pedig gyorsan kiszaladt a mosdóba. Minden teljesen szokványosan zajlott, attól az apróságtól eltekintve, hogy senkinek nem tűnt fel az asszony távozása. Miután a férfi kifizette a benzint, visszaült a kocsiba és elhajtott. Mikor az asszony visszaült volna az autóba, annak már csak hűlt helyét lelte. Telefonja, iratai és mindene a családjánál volt, akik pedig tőle már nagyon távol jártak, számolt be a DailyStar a kellemetlen esetről.

A nő segítséget kért a kút dolgozóitól, akik értesítették a rendőrséget, ők végül a rádiós összeköttetésük segítségével elérték a feledékeny férjet.

– Amikor rájött, hogy a férje és fia elhajtottak nélküle, pánikolni és zokogni kezdett, próbálta elmagyarázni, hogy mi történt, de ő sem értette igazából - mesélte a történtekről a benzinkút vezetője.

– Először azt hittük, a férj csak megviccelte az asszonyt, de amikor már egy órája nem volt sehol, rájöttünk, hogy másról van szó. Próbáltuk megnyugtatni a kétségbeesett nőt, de nem voltunk túl sikeresek.

© Fotó: Freepik.com/Illusztráció

A család már legalább 100 km-t megtett, mire észrevette, hogy üres a hátsó ülés. Mikor a férj szégyenkezve megjelent a kútnál, feleségének volt néhány finoman szólva sem túl kedves szava hozzá, de annyira lestrapálta a várakozás, hogy komolyabb vita nélkül meg tudták beszélni a kínos helyzetet.