Nyáron szinte nincs olyan nap, hogy ne kívánnánk meg a finom fagylaltokat, jégkrémet vagy jégkását, amivel nincs is semmi baj addig, amíg mértékkel fogyasztjuk.
Ezek a termékek valóban tartalmaznak valamennyi gyümölcsöt vagy annak a levét, de még így is rengeteg pluszcukrot tesznek hozzá, így nem tartozik az egészséges nassolnivalók közé, még akkor sem, ha egyébként zsírtartalmuk nincs. Sok helyen már találkozunk cukor- és gluténmentes fajtákkal is, de ezekből hajlamosabbak vagyunk többet enni, mert tudjuk, hogy valamennyivel egészségesebbek.
A szakértők szerint még mindig a mértékletességen van a hangsúly, de ha választani kellene, akkor a fagylalt mellett tennék le a voksukat, feltéve, ha van benne gyümölcs. A jégkrémek rengeteg cukrot és egyéb hozzáadott anyagot tartalmaznak, de a jégkása sem jobb, mivel a jéghez cukros szirupot adnak.
A legegészségesebb nyalánkságok azok, amelyeket mi magunk készítünk el. Darál, vagy egész gyümölcsöt keverjünk el tejjel vagy vízzel és azt tegyük be a mélyhűtőbe, így ez hozzáadott cukrot és más adalékanyagot biztosan nem fog tartalmazni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.