Durva, miért nem találkozhat három gyerekével ez a pár

Mark és Tracey Duckett eladták mindenüket: az éttermüket, az otthonukat és egy sor ingóságot. Nyomtak három puszit a gyerekeik homlokára és leléptek. Ennek már három éve. A házaspár ugyanis kitalálta, egy katamaránon szeretne világot látni, és ebben senki nem is akadályozhatta meg őket - írja a Mirror.

“Ez eddigi életünk legjobb három éve volt” - állítják Duckették annak ellenére mondják ezt, hogy jó pár hurrikán miatt voltak az utóbbi időben életveszélyben. “Megvártuk, amíg a legkisebb lányunk betölti a 18 életévét, aztán elindultunk. Jó pár éve tervezgettük ezt, és nem akartunk kifutni az időből, az előtt akartuk ezt megcsinálni, mielőtt túl öregek leszünk” - mondta a férj, aki 8 év vásárolta a katamaránt, így a gyerekek előtt egy percig sem volt titok mire készülnek.

Tracey Duckett az elején még sok mindent vásárolt, de ma már tudja, hogyan kell egyszerű életet élni. “Reggel nem edzőterembe megyük, hanem úszunk egyet. Helyi termékeket vásárolunk, és van amikor mi fogjuk ki az ebédünket. Igen, hiányoznak a gyerekeink, és nekik is mi, de ma már tudjuk tartani a kapcsolatot anélkül is, hogy hazalátogatnánk” - hangsúlyozta az anyuka.