Durva cicaharcot nyomtak a pesti bártáncosnők

Az ügyészség vádat emelt egy 24 éves táncosnő ellen, aki rátámadt egy kolléganőjére.
Az ügyészség vádat emelt egy 24 éves táncosnő ellen, aki rátámadt egy kolléganőjére.

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat egy 24 éves nővel szemben. A hatóság szerint 2014 őszén volt munkahelyén, egy budapesti éjszakai klubban összeveszett és dulakodni kezdett egy másik táncosnővel, akit késsel többször megszúrt – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott a klubban korábban táncosnőként dolgozott. 2014. november 8-án a kora hajnali órákban megjelent ott, hogy a holmiját elvigye és beszéljen a bár vezetőjével. A pultnál ülve várakozott, amikor odalépett hozzá az ittas állapotban lévő másik táncosnő, és vitát provokált. Kölcsönösen erőszakkal fenyegették meg egymást, s amikor a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott a táskájából elővett egy kést, és volt kolléganője után ment.

Az öltözőben dulakodni kezdett vele, és többször beledöfte a kést. A bár alkalmazottai közbeléptek, elvették tőle a szúróeszközt, mire visszaült a bárpulthoz. A sértett ekkor kijött az öltözőből, és újrakezdte, majd felkapott egy széket és megindult vele, de a személyzet visszatartotta. A vádlott ekkor ismét kést ragadott, de őt is lefogták.

A vádlott 2-8 évet kaphat – áll Ibolya Tibor fővárosi főügyész közleményében.